VAŠ BIORITMIJSKI BROJ: Saznajte kakav tok NOVCA vas očekuje!

digitron

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Bioritmijski broj je broj koji dobijemo sabiranjem brojeva koji čine vaš datum rođenja, bez godine rođenja. Ovaj broj pokazuje koje ćete sve prilike za napredovanje imati u životu i kakav tok novca vas očekuje. Takođe, iz tog se broja mogu saznati i koji su vaši talenti, te područja života u kojima ćete imati najviše uspeha.

Bioritmijski broj dobija se sabiranjem svih brojeva dana i meseca rođenja, a broj koji se dobije kao rezultat treba daljnjim sabiranjem svesti na jednu brojku.

Evo primera kako ćete izračunati bioritmijski broj:

Ako ste rođeni recimo 14. avgusta vaš bioritmijski broj je 1 + 4 + 8 = 13, a to je 1 + 3 = 4. Dakle bioritamski broj je 4.

VATRENE: Žene u ovom horoskopskom znaku stvorene su za ljubavne igre, ali ćete ih teško zadržati kraj sebe

Jedinice

Većina vas srećna je što se novca tiče. Imate izražen potrošački mentalitet i razmetljivost, ali ne vidite to. Lepo je videti vaš entuzijazam za zaradu i potrošnju. Bez obzira na okruženje nećete imati puno novca u štednji. Međutim, nema šanse da uverite okruženje da niste bogati, ne veruju vam.

Nemojte igrati igre na sreću, možete izgubiti. Ne uzimajte u ruke tuđi novac i ne radite s njim jer možete napraviti propust. Lep uspeh vam stoji od ugovora koji su vezani za direktnu zaradu i dobitak. Pratite literaruru i financijski se obrazujte, jer na taj način budite u sebi potencijal za fine novčane tokove.

Dvojke

Imate letargičnu psiho-fizičku konstituciju, niti volite niti podnosite težak umni i fizički rad. Nemate živce nositi se sa stresom koji je povezan s novcem i gužvom, i uopšte s ubrzanim, ludim tempom života. Zbog povlačenja i nedostatka rizikovanja i hrabrosti, novac slabije pritiče. Lek je u bavljenju umetnošću, odnosno unovčavanjem vaše mašte. Svaka vrsta maštovite umetnosti, koja dolazi iz vašeg srca, može tokom čitavog života donijeti lepu zaradu, bez da se mnogo mučite i fizički naprežete.

Ne ulazite u poslovna partnerstva jer vam to ne leži. Novac možete zarađivati od knjigovodstvenih poslova, statističkih istraživanja, analiza istraživanja o hrani, metodama distribucije proizvoda … Najmanje ćete se umarati ako radite dva paralelna posla, koristeći veliku kreativnost, za svoju dodatnu zaradu.

pare

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Trojke

Sretna ste osoba po pitanju novca. Većina ga ima dosta, taman toliko da ostvari sve svoje potrebe i želje. Ako budete ambiciozni, stići ćete priliku za zauzimanje vrlo visokih položaja koji donose dosta novca. Mnogi od vas su rođeni vođe, ali na žalost, toga nisu svesni. Međutim, ako je vaš smisao za vođu dobro razvijen, to je uvek vodeća pozicija. Dobar ste vođa koji nije mnogo napadan, a pritom ima mnogo entuzijazma, kako za sebe tako i za druge. Uz to vam sledi i komfor i povlastice. Jedna od karakteristika vezana za trojke, je da strašno brzo izlazite iz puberteta i siromaštva, kao i svi koji su neparan broj ili vatreni znak

Četvorke

Obično ste vrlo situirani, međutim, kod vas postoji neka vrsta kašnjenja s novcem, a i problemi vezani s vašim poslovnim potezima. Uglavnom nećete imati gomile novca, osim ako niste genije. Međutim, uvek ćete odavati izgled bogatstva oko sebe. Posedujete razvijen potrošački mentalitet, većina od vas lako troši novac, a ako živite u zemlji s dobrim životnim standardom, imaćete lepu kuću. Pravi prosperitet sledi vam tek nakon 40. godine života. Do tada budite strpljivi i nemojte se mnogo nervirati ako nemate novca za svoju ekstravaganciju. Nikako ne forsirajte situacije, niti bilo što radite na silu – kad su u pitanju novac i posao, to ne bi donijelo probleme. Lek je u strpljenju.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Petice

Vaš broj je broj poslovnosti, putovanja, brzine, biznisa, novca. Vas očekuje veliko obilje; novčano i materijalno pa i veliko bogatstvo. Zbog lucidnosti, pameti i prodornosti, možete imati čitavu industriju, ili čitav niz sistema poslovanja.
Naravno da vas to zanima. Za sve vaše aktivnosti, bićete izvanredno novčano nagrađeni.

Novac vam dolazi lako, ali drage moje petice, isto tako i odlazi. Šire promatrano – imate veeeeliku sreću po pitanju novca, čak i ako ste prosek, ali toga nekad niste svesni.

Šestice

Vi ste prilično zanimljiv broj, jer vas novac ne privlači, a još manje vas privlači njegovo gomilanje. Jedino do čega vam je stalo i za što vam treba novac jeste da zadovoljite svoje potrebe i ispunite sebi želje.

Vi novac trošite vrlo rado na ono što vas privlači. Volite ga trošite na umetnost, iako vam to ne donosi dobrobit, osim uživanja. Novac je zbog toga u vašim rukama retkost. Da bi ste pokrenuli tokove novca, radite na svojoj snalažljivosti, trudite se da imate makar minimalnu udobnost, verujte u sreću i koristite priliku.

Sedmice

Kao i sve u vašem životu i ovdje su brojne promene po pitanju tokova novca i njegovog posedovanja. Te turbulencije vam smetaju da se do kraja ostvarite. Međutim, broj sedam je najmističniji broj od svih, pa može doneti novac ako vam je profesija mistična ili ste talentovani u tom pravcu. U tom slučaju stičete bogatstvo i komfor. Da bi ste ustalili tokove novca, razvijajte svoje talente, intuiciju i praktično je primenjujte.

Osmice

Vi ste osobe kojima kasni sve u životu pa se to odnosi i na novac.To znači da vam solidno i stabilno financijsko stanje predstoji u kasnijem razdoblju života. Većina mora raditi teško i puno i ništa ne pada s neba. Vrlo je važno da se klonite svega što nosi broj 8 u životu i financijama, jer ćete biti još više usporeni. Najbolje se držati broja 3, 5,7 u vezi novca. Trenirajte sport u kojemu je osnova brzina. Po pitanju financija ulažite u ideje.

OVO SU ZNAKOVI KOJI PREDSKAZUJU BUDUĆNOST: Pazi ko ti ide u susret kad ujutru izlaziš iz kuće (NARODNA VEROVANJA)

Devetke

Za vas se slobodno može reći da imate sreće s novcem. Imate tokom života mnogo novca i više komfora nego većina prosečnih ljudi koji vas okružuju. To se posebno odnosi na one koji ulažu u svoju financijsku kulturu. Volite trošiti novac na sebe. Tokom života ćete uživati materijalne udobnosti i luksuz. Ako pametno raspolažete novcem, možete živeti jako lijepo.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Balkanspress.com)