VARAJU BEZ RAZMIŠLJANJA: Ovi horoskopski znakovi su veliki preljubnici (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Postoje horoskopski znaci koji su skloniji prevari od drugih. Naravno, nije baš svaki od navedenih horoskopskih znakova varalica, ali ipak treba imati u vidu ove kombinacije.

Ovan i Bik

Ovan i Bik se jako međusobno privlače te su na prvi pogled sjajan par. Međutim, vatreni Ovan nije ni približno veran kao Bik. Ljubav će stalno biti na iskušenju– jer je Ovan sklon prevari.

Blizanci i Vaga

Osobe rođene u znaku Blizanaca i Vage provode rado puno vremena zajedno. Imaju puno sličnosti, a Vaga voli prevrtljivu prirodu Blizanaca.

Međutim, Blizanci brzo počnu da se osećaju sputano te nisu verni koliko su to osobe rođene u znaku Vage.

PROČITAJTE JOŠ

DNEVNI HOROSKOP za 28. januar 2021. godine (ASTRO)

Rak i Jarac

Rak uživa u udvaranju Jarca, dok se Jarac zaljubi do ušiju u osećajnost Raka. Mada to u početku zvuči kao idealna veza, Raku brzo dosadi. Zbog toga, brzo traži aferu.

 

Lav i Strelac

Ovi vatreni znakovi su u početku jako zaljubljeni te se međusobno obasipaju pažnjom. Međutim, Lavu treba stalna pažnja koju mu Strelac ne može pružiti.

Zato Strelac brzo „pogađa“ nove ljude. Oba horoskopska znaka ne ulažu dovoljno potrebne energije u vezu i nakon nekog vremena se ne shvataju ozbiljno.

PROČITAJTE JOŠ: PET JEDNOSTAVNIH PRAVILA: Evo zašto neke žene izgledaju i do 10 godina mlađe

Škorpija i Ribe

Ova dva horoskopska znaka ne mare baš previše za vezu, pa im ne pada teško da varaju. Pošto oba znaka nisu baš verna, mogu biti u nekoj prividnoj vezi.

 

Vodolija i Devica

Vodoliju odmah privlači nevina ličnost Device. Ali, vrlo brzo ima potrebu da švrlja. Osim toga, Devica se ne može nositi sa spontanošću Vodolije, pa često dolazi do svađe.

 

Dnevne.rs, miss.24sata.hr