USVOJILI SU JE KADA JE BILA BEBA: Ovo je ćerka legende srpske košarke ČIJE REČI TERAJU SUZE NA OČI! (FOTO)

snezana-vlade

Foto: Medija centar Beograd

Vlade Divac i njegova supruga Snežana osim Petre imaju i dva sina Matiju i Luku.

Gostujući u jednoj emisiji Snežana Divac je pričala o roditeljstvu i usvajanju i otkrila da je sa ćerkom od ranog detinjstva otvoreno govorila o svemu.

– Ona je samo na drugi način ušla u našu porodicu. Ljubav je apsolutno ista. To je isto kad rađaš drugo dete pa se plašiš da ga nećeš voleti kao prvo. Ona je imala tri, četiri godine kad sam joj rekla. Kod nas je došla prijateljica koja je dojila bebu i Petra me je pitala da li sam je dojila. Rekla sam joj da nisam. Onda me je pitala da li sam dojila Luku i Matiju, rekla sam da jesam. Ptala me je zašto nisam nju. Rekla sam joj: “Zato što te ja nisam rodila”. Davala sam joj odgovore u odnosu na njena pitanja – ispričala je supruga proslavljenog košarkaša.

Fotografiju koja je izazvala pažnju jeste ona sa proslave Dana zahvalnosti kada je upravo Petra tada podelila i tom prilikom istakla koliko je ovakvi porodični trenuci čine srećnom.

VEČNA LISTA GREN SLEM ŠAMPIONA: Novak prestigao Samprasa, ostala su samo dvojica ispred srpskog tenisera

– Zauvek zahvalna zbog mogućnosti da svet doživim sa ovim ljudima. Zauvek zahvalna i ponosna što ih zovem svojom porodicom- napisala je Petra u svojoj objavi, koja je raznežila veliki broj njenih pratilaca.

Petra Divac je pre nekoliko godina pokrenula svoj lični blog u okviru kog piše o sebi, članovima porodice, tome da je usvojena, školovanju, kao i o tome kako vidi svet iz svoje perspektive.

– Ljudi me često pitaju kako je to imati dve mame i dve tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima.

SVETI SAVA DANAS USLIŠAVA MOLITVE: Ovom velikom svecu pomolite se sledećim rečima

-Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine – iskreno je napisala ranije Petra.

(Dnevne.rs/Izvor: pulsonline.rs)