UPOZORENJE, LOŠ PERIOD ZA LJUBAV: Evo koja 4 horoskopska znaka očekuju velike emotivne komplikacije u MARTU 2019. (ASTROLOGIJA)

devojcica

Foto ilustracija: Dnevne.rs /Izvor: pixabay

Nesporazumi, nezadovoljstvo, ljubomora, razmišljanja o raskidu veze…

JARAC

To se najviše odnosi na zauzete Jarčeve, koji su dugo bili na neki način mirni i stabilni po pitanju emocija. Sada im kreće jedna nedefinisana situacija koju moraju da reše sami sa sobom, dok će partner da im bude ljubomorniji nego inače.

Verovatno će oko toga morati da se posavetuju sa nekim u koga imaju poverenje. Posao će im biti u drugom planu, što je jako čudno i neobično za Jarčeve, ali takvo što će ljubavna situacija sada bukvalno da zahteva. Ogromne promene unutar emotivnih odnosa mogu im doneti i raskid veze ili privremeno udaljavanje.

No, za bilo kakve nove početke na planu emocija neka sačekaju kraj meseca.

BLIZANCI

Kad je u pitanju ljubav, ona je kod Blizanaca uvek komplikovana, jer sve im je dobro samo dok je njima lično dobro.

Blizanci su uopšteno znak koji je poznat po tome da sam sebi ume da zakomplikuje život u trenutku, pa tako i u ljubavi, a ova se njihova sposobnost ogleda i u narednih mesec dana.

Blizanci će sada pokrenuti svoje lično “podvlačenje crte”, kada su u pitanju ljubavni odnosi, te će napraviti spisak životnih stvari koje žele da menjaju do kraja meseca, a to se odnosi i na ljubavni deo.

HOROSKOP ZA SUTRA (15. februar 2019): Od ljubavi se ne živi ali se za nju gine! (ASTROLOGIJA)

Zauzeti Blizanci će biti mnogo opušteniji i moći će da sebi prilagode sve što se dešava na ljubavnim planu, dok će slobodni Blizanci morati da se više prilagođavaju drugoj strani, mada im to neće teško pasti. Postoji mogućnost da im se preko poslovne strane udvara jedan Jarac.

VODOLIJA

Venera, planeta ljubavi, Vodolijama sada pokreće razmišljanja da naprave emotivni rez u smislu raskida veze koje su skoro započele. Onim Vodolija koje su u dugoj vezi ili braku, moguće je da sada dođe do nekih novih momenata od strane partnera.

Bilo bi dobro da malo više povedu računa o emocijama druge strane, jer partner im se već duže vreme oseća veoma zapostavljeno. Do kraja meseca su mogući razgovori o emotivnom stavu obaju partnera, i to na inicijativu Vodolija. Znajte, ovo nije period za vraćanje bilo kakve prošlosti i za povratak nečega što je već bilo.

OVAN

Mnoge situacije, koje sad pokušavaju da reše, neće im ići najuspešnije.

Za slobodne pripadnike ovog znaka ovo je prilika da raščiste neke nejasne situacije sa osobama iz prošlosti, dok će zauzeti Ovnovi morati da preispitaju neke svoje postupke i stavove, do 15. marta. Ne piše im se dobro ni kada su u pitanju dogovori sa partnerom, jer će suprotna strana tražiti mnogo više.

Ovnovi će imati utisak kao da ih druga strana stalno proverava, a ovo se posebno odnosi na Ovnove koji su nedavno ušli u bračne vode.

Savet je da u martu Ovnovi neka ne raskidaju veze i neka ne potežu rasprave bez argumenata, radije neka sačekaju kraj meseca za bilo kakve emotivne odluke.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: astroportal.in/ astrosudbina.com)