UPLAKANA MOLILA ZA ĆERKU DOK JE BILA NA OPERACIJI: Ovako izgleda majka Dee Đurđević, od koje je nasledila jednu neobičnu stvar (FOTO)

voditeljka

Foto: printscreen/instagram

Voditeljka Dea Đurđević juče je rano ujutru doživela saobraćajku na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju.

Usledila je višečasovna operacija, a Dea je sve veoma hrabro podnela. Ruku joj je prišio tim lekara na VMA.

Uz nju su čitavu noć, iako izvan šok sobe budući da su posete zabranjene, proveli Mladen Mijatović i majka Nena.

Pomagao je voditeljki Dei u lokvi krvi, a onda skočio na policajca da i njega spase: Dušan je heroj Hitne pomoći i ima samo jednu molbu! (INFO)

Poznato je da je Nena najveća podrška i oslonac svojoj ćerki. Zajedno se pojavljuju u javnosti, idu na koncerte, događaje, objavljuju fotografije, često i letuju zajedno.

– Uvek sam izgledala kao žensko, a radila muske stvari. Kad sam bila mala nisam preskakala lastiš i igrala se sa barbikama, igrala sam fudbal i pucala sam iz pištolja. Mama je pucala ranije i ja sam htela da pucam, to mi je bilo sjajno. Išla sam na kik boks dugo i posle toga sam odlučila da moram da idem na pucanje jer to je baš antistres terapija. Dečko Mladen ima više iskustva u pucanju, ali se nikad ozbiljno nismo takmičili u tome – rekla je svojevremeno Dea.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso/I. P. M)