UMESTO VENČANJA – RASKID! Glumac Vuk Kostić stavio tačku na vezu sa 10 godina mlađom devojkom, a o RAZLOGU će pričati cela Srbija (FOTO)

Kostić

Foto: printscreen/instagram

Vuk Kostić dve godine je bio u vezi sa Aleksandrom Popović, a nedavno su shvatili da im se putevi razilaze pa su na svoju ljubav stavili tačku.

Jedan od najpopularnijih glumaca srednje generacije Vuk Kostić i njegova prelepa 10 godina mlađa izabranica Aleksandra Popović raskinuli su dvogodišnju ljubavnu vezu.

Uprkos tome što se nagađalo da će Vuk ovog puta završiti pred oltarom, ovaj vagabundo i lepa brineta, zbog različitih planova za budućnost, rastali su se uz obostrano poštovanje i ljubav.

– Iako je uoči svog četrdesetog rođendana, Vuk jednostavno nije spreman da se skrasi i posveti porodici i deci, to se ipak neće dogoditi. I baš zato što je Aleksandru koja je predivna devojka previše poštovao i voleo i kao partnerku, ali i kao čoveka, bili su iskreni jedno prema drugom i krenuli u budućnost različitim putevima.

bivsa

Foto: Instagram

Shvatili su da posle ljubavne veze koje je bila i te kako lepa za oboje, njih dvoje nemaju istu zamisao za godine koje su pred njima. Nisu želeli da jedno drugo izgube kao prijatelja, te su seli i rekli šta imaju – kaže za “Blic” glumčev blizak prijatelj i dodaje:

– Ovaj raskid oboma je veoma teško pao, jer nisu verovali da to može da se završi ovako. Do pre nekoliko meseci maštali su o srećnoj budućnosti, uživali u Vukovim pustolovinama i trudili se da svaki dan provedu zajedno. Međutim, shvatili su da im se mišljenja o idealnoj budućnosti ne poklapaju, pa su odlučili da je bolje da se rastanu.

Pošto je višemesečno snimanje drugog dela “Južnog vetra” i četvrte sezone “Ubica moga oca” završeno, Vuk će verovatno, kao i svake godine, otići na odmor u Crnu Goru gde će se već tradicionalno posvetiti jedriličarenju i ribolovu – dodaje naš izvor.

Ovim povodom pozvali smo Kostića, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.Inače, Vuk je retko u medijima pričao o svom privatnom životu, ali jednom prilikom otkrio je da je veza sa Aleksandrom drugačija u odnosu na njegove prethodne.

PRESELA IM SVADBA: Mladenci posle prve bračne noći primili poziv koji ih je SLEDIO

– Ne postoji stepen gradacije po kojem bih mogao da merim svoju sadašnju emotivnu vezu u odnosu na prethodne.Ne bi to ni valjalo raditi, vreme jednostavno teče, neke stvari danas su drugačije nego što su bile ranije. Bogu hvala, uvek sam bio srećan u svojim vezama, ali sada mi je stvarno predivno.

Trenutno baš uživam u svemu sa Aleksandrom – rekao je svojevremeno Vuk za jedan magazin.

Pojavljivali se na događajima

Vuk Kostić retko kada je svoj privatni život pokazivao javnosti, ali se sa Aleksandrom nekoliko puta pojavljivao na javnim dogđajima.

Tako su uslikani zajedno na koncertu pevača Vlade Georgieva. Njih dvoje su se pojavili i na koncertu Sergeja Ćetkovića u centru “Sava”, a mnogi su komentarisali da su prelep par.

     

(Dnevne.rs /Izvor:  Lj.T., Blic)