U potrazi ste za frajerom zbog kojeg će vam proraditi leptirići? 10 mesta na kojima možeš da nađeš dobrog i normalnog dečka (INFO)

par

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Obavezno bacite oko na ovaj vodič!

Čini se kao glupo pitanje, ali iako su klubovi redovno prepuni zgodnih frajera, retko kad se poklope sve zvezde da baš završiš sa onim frajerom koji se tebi sviđa, a još ređe se dogodi da frajer na kraju ne ispadne, nazovimo to ovako – nekompatibilan (čitaj: kreten), piše index.hr.

A gde su nestali svi normalni momci? – pitanje od milion dolara. Ne kažemo da normalni momci nisu negde u blizini, ali ako i jesu, ili su pijani i ponašaju se nenormalno, ili su trezni i boje se prići devojci.

Nebitno od lokacije potencijalnog novog dečka, uvek preporučujemo devojkama da učine prvi korak, a osim u klubu, postoje i bolja mesta za pecanje.

Faks

Za devojke koje idu na faks i redovno su prisutne na predavanjima, upoznavanje frajera nije nikakav problem. Čak i ako niste u istom društvu, lako se priključiti grupnom seminaru, a možeš čak i potražiti njegovu pomoć iz nekog predmeta, ili mu ponuditi pomoć, zavisno od toga kome bolje ide gradivo. Zajedničko učenje može se vrlo lako pretvoriti u zabušavanje.

UPOZORENJE RHMZ: Večeras kreće HAOS, padaće ledena kiša, pa stiže ono čega se svi bojimo

Svadbe

Tvoja prijateljica se udaje, a kum mladoženje je neverovatno zgodan i još solo? Savršena prilika za upoznavanje.

Naravno možeš se zakačiti i za bilo kojeg drugog momka, samo pazi, svi su u odelu pa te možda na prvom sastanku očekuje iznenađenje u obliku zapuštenog klošar stila…

Pozorište

Pozorišta, za razliku od bioskopa, pružaju intimniju atmosferu, a pauze između predstave dopuštaju ćaskanje sa zgodnim frajerom koji sedi u tvom redu.

Možda ne odmah prvi put, ali ako se ponovno ugledate na nekoj drugoj predstavi, zašto ne?

Letovanje

Plaža je super mesto za upoznavanje frajera, a donosi i super bonus: odmah možeš videti sa čim raspolaže u fizičkom pogledu (ako ga pozoveš na noćno kupanje, neće ostati nikakvih pitanja).

Letnju avanturu možeš započeti odmah, a ako vam se svidi, zašto ne biste nastavili na jesen – pod uslovom da živite blizu jedno drugom?

“LJUDI, EVO GA NOLE”: Naš teniser oduševio trojicu radnika dok su istovarivali kamion u Jajincima (FOTO)

Teretana

Ovde je komunikacija toliko jednostavna zbog činjenice da momci obožavaju pokazivati devojkama kako pravilno izvesti neku vežbu.

Iskoristi to i okreni u svoju korist – pitaj za pomoć tipa koji ti se sviđa, i led je razbijen.

Samo pokušaj dobro odabrati, jer teretane često vrve momcima koji mogu voleti samo odraz svojeg bicepsa u ogledalu.

U šetnji sa psom

Razgovor se nameće sam ako se oboje nalazite na livadi sa svojim psima. Čak i ako neko od vas dvoje ne progovori onu slavnu rečenicu: A koliko je star/a, uvek možete računati da će vaši psi obaviti prvi korak umesto vas. Dogovorite se za zajedničku šetnju sa psima, i pustite ih da se igraju dok vi pričate.

REŠIO SAM DA RAŠČISTI PUT OD SNEŽNIH NANOSA: Turčin pokazao svima šta može njegov Audi A5 (video)

U autobusu ili vozu

Ne govorimo o onom znojnom dosadnjakoviću koji sedne kraj tebe i gnjavi te svo vreme, ali ako sediš kraj nekog zgodnog tipa, zašto ga ne bi upoznala? Ponudi ga čipsom i razgovor će krenuti sam od sebe. Ko zna, možda ćete sledeće godine putovati zajedno, kao par.

Preko prijatelja

Najbolji način za upoznavanje frajera je preko prijatelja, jer ako se druži s tvojim drugarima, znači da imate slične ukuse u stvarima, pa će vam biti lakše kliknuti. Zajednička druženja omogućiće vam da se zbližite, a uvek možeš i tražiti prijateljicu da ti da njegov broj ili da vas spoji..

Internet

Napolju je sasvim normalna stvar upoznavanje partnera preko interneta, a i kod nas se polako stvari počinju menjati. Između brojnih stranica na kojima se registruju ljudi sa sličnim karakteristikama kao ti, sigurno ćeš pronaći nekoga ko ti se čini zanimljiv. A tu je naravno i Facebook, gde možeš jako dobro upoznati nekoga i pre nego što ga stvarno upoznaš.

Njihova ljubav može da pomeri planine: Ovi horoskopski znaci su suđeni jedno drugom! (ASTROLOGIJA)

Na poslu

Sličan raspored i veliki broj tema za razgovor prednosti su upoznavanja frajera na poslu.

Možete krenuti sa neobaveznom kafom za vreme pauze, i videti kuda će to odvesti.

Ako ne znaš kako bi ga startovala, uvek ga možeš pitati da ti objasni nešto poslovno, pa čak i ako znaš gradivo bolje od njega.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: index.hr)