U NAJBOLJEM INTERESU DETETA: Igor Kojić više ne sme da objavljuje slike Milanovog i Severinog sina!

Severina

Foto: Printscreen/instagram

Opštinski građanski sud u Zagrebu doneo je rešenje kojim Severininom suprugu Igoru Kojićuzabranjuje da na društvenim mrežama objavljuje fotografije maloletnog Aleksandra Popovića.

Kako se navodi u dokumentu sa suda, rešenje je doneto u najboljem interesu deteta. Milan Popovićje tražio samostalno zastupanje svog maloletnog sina, što mu je sud i odobrio, čime je doneta i privremena mera zabrane objavljivanja Aleksandrovih fotografija na javnim Fejsbuk i Instagram nalozima Igora Kojića, pošto je to protivno interesu deteta.

[adsenseyu5]

Severini advokati na sudu su istakli da je Kojić u braku sa majkom deteta, odnosno da je očuh, te da je izuzetno blizak sa Aleksandrom sa kojim živi u istoj kući, ali sud je doneo rešenje u korist oca.

Kako je utvrđeno, objavljivanje fotografija u ovom slučaju je nepotrebno i suvišno, te kontraproduktivno psihofizičkom razvoju deteta.

SESTRA JELENE MARJANOVIĆ OTKRIVA: Evo zbog čega je njena porodica angažovala PRIVATNE FORENZIČARE (INFO)

Sud smatra da je dobrobit malog Aleksandra ugrožena, o čemu su svedočili i veštaci, koji su vrlo jasno i decidirano naveli da što je dete starije to je manje poželjno da njegove fotografije izlaze u javnost.

Bio je dobar dečko, trebalo je da se oženi u oktobru: Karaburma u neverici posle smrti roštiljdžije Dejana (INFO)

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Blic.rs)

[adsenseyu4]