“U BOLU I OČAJU” Oglasila se Jelena Karleuša prvi put nakon smrti majke Divne

Divna

Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Jelena Karleuša danas se prvi put javno oglasila nakon smrti majke Divne Karleuše.

– U bolu i očaju obaveštavamo sve koji su voleli i poštovali našu Divnu da će komemoracija biti održana u Beogradu u zgradi Radio Beograda (Kamena sala) u sredu, 6. marta u 11 časova. Sahrana našeg dobrog anđela biće na Novom bežanijskom groblju isti dan, 6. marta, sa početkom u 14.30 časova. Neutešna porodica – piše u Jeleninoj objavi.

Podsetimo, Divna Kareluša preminula je posle borbe sa opakom bolešću, kancerom pluća, sa kojim se borila poslednje tri godine.

“HTELI SMO DA ZARADIMO NEKI DINAR ZA LETOVANJE” Kumovi postali proizvođači olovaka koje su stigle sve do ALJASKE

Divna Karleuša je nekada bila veoma poznata voditeljka radio programa čuvenog “Radio Beograda” i novinarka, a u biografiju je upisala brojne uspehe u javnom poslu. Pohađala je društveni smer u IX beogradskoj gimnaziji. Volela je slikarstvo i želja joj je bila da upiše Likovnu akademiju, ali je nisu primili pa se upisala na Pravni fakultet.

FOTO: INSTAGRAM / INSTAGRAM

S obzirom na to da se udala mlada i rodila dete, nije završila fakultet. Sa 19 godina se udala za kriminalističkog inspektora Dragana Karleušu, s kojim je 1978. godine dobila ćerku Jelenu. Divna je svoju tri decenije dugu karijeru završila na radio “Beogradu”, a prvi posao dobila je na “Radiju 101”.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)