TUŽNA ISPOVEST FEĐE STOJANOVIĆA: “BOLOVAO SAM ZBOG NJEGA I MISLIM DA JE POGREŠIO”

glumac

Foto: Youtube Printscreen/Телевизија Храм

Glumac Feđa Stojanović se pre nekoliko meseci susreo sa onim što bilo koji roditelj sebi ne želi. Njegov sin Uroš, preminuo je iznenada u 44. godini u Americi. Prvi put nakon nemilog događaja, glumac je smogao snage da priča o njegovom odlasku

Feđa ističe da je njihov odnos bio prilično nesvakidašnji, ali pre svega ispunjen emocijama. No, problem je, kako glumac ističe, bio u Uroševoj tvrdoglavosti zasnovanoj na kreativnosti.

– Užasno mi je teško i osećam se strašno što baš ništa u životu nije hteo da me posluša. Možda sam ja previše pristajao na kompromise u životu, ali on nije. Tu je možda i pokleknuo. Mnogo je verovao ljudima, pogotovo onima iz svoje branše. I mislim da je tu pogrešio- iskren je bio glumac u intervjuu za magazin “Glorija”.

[adsenseyu5]

Ne bi li izbegao medijsku pompu oko smrti naslednika, Feđa se posvetio poslu pa sada radi na seriji “Istine i laži”. Ističe da je njegov sin bio osobenjak i da je živeo po svojim pravilima.

– Bio je ekscentrična osoba, takav je rođen i sve što sam bolovao zbog njega, bolovao sam dok je bio sasvim mali jer sam shvatio da je on takav i da ništa ne pomaže. Imam utisak da mu je moj razvod od njegove majke veoma teško pao i da se sa time nije pomirio do kraja života- dodaje glumac.

Koliko je njegov sin bio specifičan, govori nekoliko činjenica i čudnih detalja. Oženio se u Americi, ali nikoga nije obavestio o tome.

POVEĆANJE PLATA I PENZIJA OD DECEMBRA OVE GODINE: Evo ko će sve i koliko dobiti povišicu

– Poslednjih godina smo kontaktirali isključivo mejlom jer je zabranio da mu telefoniram i to samo zato što sam ga, po njegovom mišljenju, gnjavio- ističe neutešni glumac.

Uroš je iznenada preminuo u 44. godini, a srpskoj javnosti je postao poznat nakon režiranja filma “Čarlston za Ognjenku”.

OPTUŽBE MIROSLAVA LAZANSKOG: Za Slobinu glavu ljudi iz vrha dosovske vlasti UZELI 10.000.000 DOLARA!

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)

[adsenseyu2]