TURSKA SAPUNICA: Mustafa smestio aferu Emini, život pevačice pretvorio se u pakao!

razvod

Foto: Instagram

Čim su objavili da se nakon 10 godina braka razvode, Emina Jahović i Mustafa Sandal našli su se u centru pažnje kako srpskih, tako i turskih medija, a novi detalji pojavljuju se svakodnevno.

Emina Jahović nema mira nakon što je saopštila da se razvodi od supruga Mustafe Sandala. Pop zvezda nije ni slutila da će joj se život pretvoriti u pravi pakao. Naime, kako “Alo!” piše, izvor blizak pevačici otkrio je da ona prolazi kroz pravu životnu dramu. Njen bivši muž ima veliki uticaj na medije u Turskoj, koji koriste svaku priliku da blate srpsku zvezdu.

– Nakon saopštenja da se razvode, Emina se okrenula svojim obavezama oko posla, a svaki slobodan trenutak provodi sa sinovima. Iako je ostala u dobrim odnosima sa Mustafom, čini se da njemu uopšte nije svejedno zbog činjenice da se Emina okrenula sebi.

-Ona je ranije vodila računa o svakom detalju u njihovom domu, bila je uzorna majka, a kada je bila kod kuće, stalno je kuvala i spremala. Niko ne bi rekao da je to ona žena koja na sceni pravi haos i zavodi svojim seksepilom. Činjenica da je Mustafa sada ostao sam u njihovom porodičnom domu, njemu nikako ne prija – kaže izvor blizak nekadašnjem paru i dodaje:

CECIN SIN OZVANIČIO VEZU: Veljkova verenica ponosno pokazala prsten (FOTO)

– Mustafi takođe smeta što se mediji u Srbiji toliko bave Eminom i njenim uspesima, kao i navodnoj vezi sa Markom Miškovićem, a niko ne pominje njega, kao da nije postojao u njenom životu. Upravo zbog toga, u Turskoj se šuška da je Mustafa glavni krivac zbog kojeg njihovi mediji konstantno prozivaju Eminu – kaže izvor.

Iako su se dogovorili da starateljstvo nad decom bude zajedničko, Mustafi sada i to smeta, pa pokušava da plasira razne priče kroz medije u Istanbulu.

– Emina je naišla na strašnu osudu javnosti u Istanbulu zbog činjenice da se razvela od Mustafe. Za razliku od Emine koja tamo nije bila preterano bliska sa medijima, on ima veliki uticaj koji koristi kako bi njoj naudio. Ipak, ona ne pridaje previše pažnje tome i gura dalje. Mnogo joj je teško zbog svega što se dešava, ali ne želi da pokaže to pred drugima – kaže izvor.

MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2018. Ovan skoncentrisan na ljubav, Bikovima promene na polju karijere, Blizanci zapostavljaju partnera zbog posla (ASTROLOGIJA)

Turski mediji su pre nekoliko dana optužili srpsku zvezdu da je do razvoda došlo upravo njenom krivicom. Kako se pisalo Emina je potrošila pola miliona evra na renoviranje kuće u Novom Pazaru, a upravo to je bila inicijalna kapisla da se poznati par razvede.

PENTHAUS OD 230 KVADRATA: Ovde će živeti Ana, Švajni i Luka! (FOTO, VIDEO)

(Dnevne.rs/Pulsonline.rs/Izvor: Alo)