TUGA DO NEBA: Sin mu je PREMINUO MLAD OD TEŠKE BOLESTI, ova životna priča legendarnog Ljubiše Samardžića tera SUZE NA OČI (INFO)

glumac

Foto: BETA

Najteži trenutak u životu ovog glumca bio je kada ostao bez sina Dragana, koji je preminuo u 34. godini od leukemije

U najtežim momentima koračao je uzdignute glave iako je nekoliko puta želeo da poklekne.

Zbog gubitka sina njegov život je izgubio smisao na trenutak, međutim uz pomoć supruge Mire koja ga je podigla sa dna, uspeo je da se izbori i krene dalje.

– Od kad smo formirali porodičnu produkciju pre dvadeset i kusur godina, naš Gaga je obavljao veoma delikatne produkcione poslove.

Posle njegovog odlaska produkcija je ostala bez glave. Majka u prvo vreme nije mogla ništa da radi, jer je njegov odlazak trebalo izdržati.

Kada je Gaga odlazio, mislio sam da neću moći da izdržim i da će mi uskoro doći kraj, ali me je Mira trgnula i naterala da radim jer ću u tome, kako je rekla, naći smisao opstanka.

Kako je vreme odmicalo, a teret bivao sve veći i veći na mojim plećima jer je dugove trebalo vratiti, Mira je shvatila situaciju i spontano je zauzela njegovo mesto u produkciji.

SPASIO UNUKU, A ŽRTVOVAO SEBE: Milorad je skočio u vodu bez razmišljanja iako nije imao jednu ruku!

Ona je oduvek mnogo radila jer potiče iz čestite i vredne porodice u kojoj je rad svetinja, a ne teret. Nas dvoje smo srećan spoj.

Težimo istom cilju, da snimimo nešto prijatno, lepo, ukusno, da delo nosi toplinu, da ispunjava ljude, da mogu da gledaju i bake i deca.

Mi jedno prema drugom imamo nesebičan odnos i u poslu i u životu, što je retkost za današnje brakove.

Zajedno smo jači, odolevamo uspešno prekim pogledima – potresnim glasom pričao je tada Ljubiša Samardžić.

(Dnevne.rs /Blic /Izvor: F. J. Pulsonline)