TRI SREĆKOVIĆA ZODIJAKA: Do kraja leta OVIM ZNAKOVIMA ispuniće se NAJVEĆA ŽELJA

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Naravno da je sve vaša odluka, ali zvezde žele da poruče kako će sledeća 3 znaka imati malo više sreće u ljubavi tokom leta 2018 i da treba to maksimalno da iskoristite.
 Vodolija

Pripadnice ovog znaka imaju najviše šansi da tokom preostalih meseci u 2018. godini ozvaniče vezu ili možda saznaju da će postati majke.

Najtopliji meseci u ovoj godini će biti posebno naklonjeni kada su porodične veze u pitanju! Ovo će biti posebno plodan period i za započinjanje neke ozbiljnije veze, a za pripadnice koje su dugo u vezi ovo je idealno vreme da kažu DA.

Rak

Najemotivnijem znaku u horoskopu ovo leto će biti potpuno naklonjeno kada su ljubavne veze u pitanju! Konačno će uspeti ili da izađu iz loše veze i upoznaju svog princa na belom konju, ili će uspeti da ozvaniče nešto što su odavno hteli!

NEDELJNI HOROSKOP od 23. do do 29. jula 2018: Lavu nije pravo vreme za ljubav, Bik treba da rizikuje

Nežne Račice žude za brakom i vernim partnerom, pa će tokom juna upravo takovg i upoznati. Ukoliko već duže vreme razmišljate o nekom vazdušnom znaku, tokom jula 2018. Možete imati nezaboravne trenutke koji obećavaju ozbiljniju vezu!

Lav

Iako vatrene Lavice misle da još uvek nije došlo njihovo vreme da se smire, leto 2018. će ih totalno demantovati! Tokom juna će se konačno rešiti njihova zamršena situacija i stvari će biti jasnije neko ikad!

Jul i avgust koji su inače njihovi meseci doneće im dosta smeha, ljubavi, ali i bračnih ponuda! Za pripadnice koje su već duže vreme u vezi biće pravo vreme da kažu DA ili bar razmisle o tome, dok slobodne može čekati fatalna ljubav kojoj neće odoleti!

(Dnevne.rs /Izvor: besnopile.rs)