TRAŽITE LJUBAV I PAŽNJU: Veza sa ovakvim muškarcima je najbolja!

par

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Jedno nedavno istraživanje pokazalo je kako su bogataši lošiji partneri i ljubavnici od muškaraca s lošijim imovinskim statusom.

Ukoliko želite da imate dečka koji će vam pružiti puno pažnje i ljubavi, evo na kakvog da obratite pažnju.

Iako mnogo devojaka mašta o vezi s bogatim partnerom i lagodnom načinom života, ovo je istraživanje pokazalo da skromniji muškarci predstavljaju mnogo bolji izbor.

[adsenseyu5]

Kako ističu voditelji istraživanja, žene smatraju kako su bogatiji muškarci licemerni i kako se manje trude.

“Muškarci koji se ne mogu pohvaliti dobrim finansijskim statusom više se trude oko svojim lepših polovina i istovremeno su verniji, posvećeniji i dostupniji, za razliku od onih bogatijih koji se često ponašaju vrlo bezobrazno i odbojno prema drugima, jer su uvereni kako drugi ljudi žele samo da ih iskoristite.

NASTAVAK JEZIVE ISPOVESTI JELENE DOKIĆ: Otac me terao satima da stojim bez odeće nasred sobe, ali najviše me je bolelo ono šta je MAMA radila (VIDEO)

Rezultati su na kraju pokazali kako su pripadnice lepšeg pola mnogo srećnije i ispunjenije u vezama s muškarcima koji nemaju mnogo novaca, jer im oni ispunjavaju sve želje, manje su i razmaženi, ljubazniji, društveniji, pozitivniji i pričljiviji i lakše stvaraju nova poznanstva.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Stil.Kurir.rs/Izvor: Index.hr)

[adsenseyu2]