TRAŽE ODMAH PARE NAZAD: Natašu Bekvalac jure zbog Lukinih dugova?!

batine

Foto: Instagram/bekvalceva, Telegraf

Luka Lazukić je pretukao Natašu Bekvalac, a do sukoba je došlo nakon svađe u stanu na Dedinju.

Prva ozbiljna svađa između pop zvezde Nataše Bekvalac i njenog supruga Luke Lazukića nastala je kada se saznalo da on navodno duguje ozbiljnu sumu.

Kako tvrdi izvor, blizak IT stručnjaku, Luka duguje oko 50.000 evra određenom krugu ljudi, koji više nisu želeli da čekaju novac, pa su ga svakodnevno pritiskali.

Pošto on nije vraćao pare, pozivi su počeli da stižu i na Natašinu adresu.

DRAMA NE PRESTAJE: Nataša uplašena za svoj život!

„Uveliko se o tome pričalo i ranije, samo je sada eskaliralo. On duguje velike pare nekim ljudima, otprilike, kada se sve sabere, blizu 50.000 evra.

pevacica

Foto: printskrin /telegraf /tv

Nataša je počela da dobija pozive sa raznih strana i tražili su od nje da vrati pare koje duguje njen suprug. Kada je to čula, bila je šokirana.

Nije verovala šta ju je snašlo, jer se to njoj nikada ranije nije desilo“, otkriva izvor i dodaje da je tada došlo do prve svađe između supružnika.

„Nataša je želela da razgovara sa Lukom o svemu, međutim, on je odbijao da priča o tome i tada je, malo pred Uskrs, došlo do svađe.

Luka je napustio stan i otišao kod roditelja na nekoliko dana, nakon čega su Nataša i on izgladili odnose“, kaže izvor blizak Lazukiću.

Taman kada je pomislila da je sve u redu, desio se još jedan incident u njihovom stanu. Nataša je dobila batine, a preko toga nije želela da pređe.

pevačica

Foto: printscreen/instagram

Kako bismo proverili šta je prava istina, uputili smo se kod roditelja Luke Lazukića. Ispred zgrade i dalje je bio parkiran automobil koji je u vlasništvu Bekvalčeve. Vrata porodičnog stana, otvorio nam je Lukin otac, koji nije bio preterano ljubazan.

ZASITILA SE GRADSKOG ŽIVOTA: Lea Kiš se seli iz Beograda, evo i gde

„Zbogom i prijatno“, rekao je on i zalupio vratima.

(Dnevne.rs/vestinet.rs/Izvor: Alo)