TOŠIĆ PAO U DEPRESIJU: OVO je odlučio SAMO ZBOG DECE!

razvod

Foto: Printscreen Instagram

Duško Tošić pao je u depresiju zbog navodne afere svoje supruge s njegovim mlađim kolegom Ognjenom Vranješom i porsno snimka i slika za koje ona tvrdi da su montaža, zbog čega je danima plakao i nervirao. Ipak, zbog ćerki Atine i Nike rešio je da juče u Kini obeleži svoj rođendan i sa Jelenom deci napravi porodičnu atmosferu, saznaje “Kurir”.

Uprkos tome što je jedan od najplaćenijih fudbalera navodno saznao da se pevačica viđala s Vranješom i pre nego što je izbio skandal oko njene prevare, on ne može da se pomiri sa činjenicom da ga je to snašlo. Za Duška je veliki šok to što je pevačica otišla predaleko sa Ognjenom.

– Nimalo mu nije lako! Tošić je po prirodi smiren, ali sve ovo ga je mnogo pogodilo. Skoro da nije izlazio iz stana, osim kada nema obaveze prema klubu za koji igra. Imao je potrebu da bude sam, plače i razmisli o svemu. Najviše su ga pogodile Jelenine poruke koje je slala Vranješu, u kojima mu otvoreno priznaje da ga voli, a da Duška gleda kao brata. Ni on nije uvek bio cvećka, ali je vodio računa da ne povredi porodicu. Ni sanjao nije da može da doživi ovakvo javno poniženje. Tek kada je Jelena sa decom stigla u Kinu, on se malo trgnuo i shvatio da tugovanjem i plakanjem ništa neće rešiti – otkriva izvor blizak Tošiću.

“Bolje je voleti i izgubiti, nego nikada ne voleti” Žene ovih horoskopskih znakova najstrastvenije su u vezi (ASTRO)

Fudbaler je gospodski digao glavu, spreman da se suprostavi problemima koji ga neće zaobići. On je odlučio da se posveti ćerkama Atini i Niki, ali i da prema Jeleni bude korektan i da je ne osuđuje, makar javno, zbog njene loše procene i postupaka.

– Zna da će cela ova frka oko Karleuše proći i da će doći dan kada će biti miran. On je juče s porodicom u Kini proslavio 34. rođendan, iako je prvo hteo da ignoriše taj datum. Jelena mu je sa decom pripremila iznenađenje kojem se veoma obradovao i nisu se razdvajali. Ko zna, možda na kraju oboje shvate da ne mogu jedno bez drugog, pa iz svega ovoga poentiraju. Mada, priča o razvodu je i dalje na stolu, jer je i dalje sve vrlo sveže. On i Jelena će tek razgovarati o svemu kada se situacija stiša – završava izvor.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)