“To je njena bruka, DIVNOG je muža ostavila zbog Ace Lukasa”: Od OVOG čoveka se Branislava razvodi zbog pevača (INFO)

devojka

Foto: Printscreen/youtube

Dok svoju novu devojku Branislavu Pašajliju reklamira na svakom ćošku kao svoju veliku ljubav, folker je i dalje zvanično u braku sa Sonjom Vuksanović. Ipak, to njegovoj novoj devojci ne smeta, jer je i ona još uvek u braku sa Željkom Pašajlijom, sa kojim ima sina.

“Blic” je ekskluzivno je objavio izjavu njenog oca, koji živi u Loznici, kojom su potvrđene priče da je porodica atraktivne Lukasove devojke očajna zbog nove veze njihove ćerke

– Imam dovoljno problema i bez novinara. Svašta se ovih dana pisalo, a mi to ne želimo da komentarišemo. Ja sam kulturan i dobar čovek, ali vas molim da idete odavde i da više ne dolazite.

[adsenseyu1]

Nemojte da šaljete druge ljude, glupo bi bilo da pravimo probleme – izjavio je pre nekoliko dana otac Branislave Pašajlije.

Nekoliko dana kasnije, ekipa “Blic pulsa” uputila se u Loznicu kako bi proverila kakvo je trenutno raspoloženje njenih roditelja, te šta komšije kažu o novom zetu Loznice.

Posle Sevke, koju im je u rodno mesto doveo Dragan Kojić Keba, da ispitamo da li se diče novim zetom.

NJIHOV PAS NIJE SPAVAO NOĆU: Stajao je ispred sobe i gleda ih, a kad su saznali razlog, NISU MOGLI DA VERUJU! (INFO)

U Loznici nema ko nije znao za aferu o kojoj bruje svi mediji u zemlji i regionu, a u koju je umešana njihova sugrađanka.Na pomen imena Aca Lukas, samo su se smeškali i komentarisali da sada, pored Dragana Kojića Kebe, imaju još jednu zvezdu. Doduše, za zeta.

OTIŠLA SAM NA JEFTINO LETOVANJE U GRČKU: Ne preporučujem ga nikome, evo i zbog čega

U gradu su svi znali gde žive Branislavini roditelji, te su nas uputili do njihove kuće. Kada smo stigli ispred i pozvonili, niko nam nije otvarao.Komšije su nam otkrile da nisu kod kuće, te da bi najbolje bilo da odemo.

– Oni su dobri i fini ljudi. Nemojte da dolazite i da ih čekate. Neće vam oni ništa reći, ovo sve ih je potpuno pomerilo s mesta – rekla nam je jedna komšinica koju smo sreli.

[adsenseyu4]

Sačekali smo nekoliko sati, a kada se nisu pojavili, rešili smo da obiđemo komšiluk.

NOVI DETALJI MONSTRUOZNOG UBISTVA U RAKOVICI: Ubica je svoj KRVAVI PIR započeo na Banjičkom groblju gde je doveo SVOG SINA (FOTO)

U uskoj, jednosmernoj ulici, koja više podseća na mali sokak, nekoliko komšija koje smo sreli bili su raspoloženi da proćaskaju sa nama.

bivsi

Foto: Pasha / Instagram

Naravno, niko nije želeo da se fotografiše, jer, kako kažu, ne žele da se zameraju.

HOROSKOP ZA SUTRA (14. jul 2017): Jarac pobednički raspoložen, Rak zabavan, Ribe prezaljubljene (ASTROLOGIJA)

(Dnevne.rs /Izvor: Danijel Rakočević, Blic)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

1 Comment on "“To je njena bruka, DIVNOG je muža ostavila zbog Ace Lukasa”: Od OVOG čoveka se Branislava razvodi zbog pevača (INFO)"

  1. c8wo81 Im thankful for the article.Really thank you!

Comments are closed.