TIHOMIR ARSIĆ BOLUJE OD OPAKE BOLESTI! Sedim i pijem sa društvom, ne obazirem se na loše prognoze!

glumac

Foto: Printscreen Tanjug

Tihomir Arsić danas je recitovao pesmu u okviru svečane promocije najmlađih oficira Vojske Srbije, a svi su primetili da je smršao više od 30 kilograma.

Glumac za Kurir kaže da nije tajna da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno narušeno i da se to odrazilo na njegov izgled. On ističe da se hrabro upustio u borbu sa opakom bolešću.

“Bolujem već dve godine. U maju prošle godine sam operisao rak pankreasa u Nemačkoj i od tada idem na hemoterapije. Sada su mi se pojavile metastaze na jetri”, kaže Arsić.

Glumac je za bolest saznao slučajno, kad je otišao na redovni pregled zbog novog filma “Vikend s ćaletom”. “Spremao sam se za glavnu ulogu i pola godine sam trenirao boks. Trebalo je da igram čoveka obolelog od raka i otišao sam kod svojih drugara na VMA da se pregledam. Pušim toliko godina, pa da pogledaju moja pluća. Godinama me je mučilo nešto drugo, a onda su otkrili da imam rak. Da nije bilo njih, ne bih dočekao ni kraj 2018. godine. Ne želim da kukam. Sedim u kafani i pijem s društvom i ne obazirem se na loše prognoze “, zaključio je Arsić.

ZAVLADAĆE GLAD! Jezivo proročanstvo monaha Stefana iz Hilandara UPLAŠIO je Balkan

Tihomir Arsić glumac je Narodnog pozorišta u Beogradu i posebni savetnik ministra kulture. Poslednju zapaženu ulogu ostvario je u seriji “Ubice mog oca”, kao i filmovima “Dečko koji obećava”, “Veliki transport”, “Igmanski marš”, “Pejzaži u magli” i drugima. Rođen je 21. jula 1957. godine u Zemunu. Bio je u braku s pevačicom Biljanom Krstić, s kojom ima dve ćerke, Milicu i Lenku. Od 2011. godine u braku je s balerinom Jelenom Ćosić, s kojom ima ćerku Veru i sina Arsenija. Živi na relaciji Beograd-Belanovica.

 

(Dnevne.rs/Kurir.rs)

 

 

Be the first to comment on "TIHOMIR ARSIĆ BOLUJE OD OPAKE BOLESTI! Sedim i pijem sa društvom, ne obazirem se na loše prognoze!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*