TEST ISTINE: Odaberite kristal i saznajte što otkriva o vama!

plavi

Foto: printskrin

Pogledajte  kristale na slici. Koji vas najviše privlači?

Odaberite onaj koji vas najviše privlači u ovom trenutku, nemojte odabrati prema svojoj omiljenoj boji!

U nastavku je objašnjenje što otkriva o vama kristal koji ste odabrali.

Vodite se instinktom.

1. Plavi Howlit

Ukoliko ste izabrali kristal broj 1, trebali bi poraditi na svojim komunikacijskim veštinama. Imate li potrebu progovoriti o onome što vam je na umu? Jeste li bili iskreni sa svojim osećanjima, prema sebi ili prema nekom drugom? Slušate li pažljivo druge ljude?

[adsenseyu4]

Ovaj kamen predstavlja grlenu čakru koja takođe uključuje uši – stoga je povezana s komunikacijom u svim oblicima. Ako imate fizičke probleme u grlu poput upale grla, vreme je da obratite pažnju na ono što ne govorite nekome.

Možda treba da razgovara sa više diplomatije. Prećutkujete li nešto kako ne bi poremetili mir ili izbegli sukob? Govorite li s ljutnjom? Vreme je da se pozabavite emocionalnim problemom iza grlenih problema.

zena

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ukoliko imate problema sa ušima, možda ste odlučili da ne želite da slušate više ili treba slušati ljude oko sebe uključujući i šaputanje svog višeg ja? Samo vi ćete znati istinu o ovoj fizičkoj bolesti. Često deca imaju problema sa ušima, jer ne žele da čuju reč “ne” ili više ne žele da slušaju roditelje kako se svađaju.

Hovlit kristal je obojen u plavo što takođe može ukazivati da niste verni sebi. Nosite li masku celo vreme – ne dopuštajući da drugi vide vaše pravo lice?

Svi smo jedinstveni i imamo individualne talente i sposobnosti – niko drugi nije sasvim poput vas. Vreme je da pokažete svetu vaše pravo, prekrasno lice.

[adsenseyu1]

2. Zeleni aventurin

Ukoliko ste izabrali kristal broj 2, potrebno vam je ozdravljenje, ravnoteža, sklad, mir i ljubav. Zelena boja predstavlja srčanu čakru koja je ključna za niže i više čakre. Dakle, ova čakra predstavlja sve što ima veze sa srcem, ravnotežom, skladom, ozdravljenjem i ljubavi.

Zar ne osećate mir, kad god ste u prirodi? Kada šetamo u prirodi, automatski uravnotežujemo ovu čakru uz pomoć zelenog lišća. Izbor ovog kristala predstavlja potrebu za ozdravljenjem ili vraćanjem u centar.

snovi

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Jeste li zatvorili ovu čakru zbog prošlih rana? Kada zatvorite ovu čakru, zatvorili ste se za primanje ljubavi i povezivanje sa ljudima. Možda imate problema sa sklapanjem prijateljstava.

Ova čakra predstavlja ljubav prema sebi, pa je možda vreme da počnete da negujete sebe i dopustiti sebi da se osećate vredni i da zaslužujete sve najbolje što život ima da ponudi.

Možda ste primetili da su zidovi bolnice često obojeni zeleno. To je zato što je zelena vrlo lekovita boja i predstavlja rast. Dakle, sada je vreme da potražite isceljivanje neke vrste. Naravno, svi problemi vezani sa srcem ili plućima su pokazatelji da ova čakra treba dodatnu negu.

[adsenseyu1]

3. Citrin

Biranje kristala broj 3 ukazuje na probleme oko čakre solarnog pleksusa. Ova čakra je centar naše snage ili sedište volje. Dajete li svoju moć drugima? Jeste li dopustili drugima da kontrolišu vaš život, umesto da sami gospodarite sopstvenim životom?

horoskop

Foto: Dnevn

Možda ste postali zavisni o drugima i / ili imate nisko samopoštovanje. Sada je vreme da se fokusiraju na sopstveni život. Provedite vreme u mirnoj meditaciji i usredsredite se na ono što želite stvoriti u vašem životu. Da, imate moć da stvori svoju stvarnost sa vizuelizacijom, postaviti ciljeve i imati hrabrost da svaki dan napravite korak dalje prema vašem cilju.

Očekujte puno i znajte da ste sposobni ostvariti svoje snove. Savršenstvo nije potrebno za početak – samo početak. Ovaj kristal takođe privlači obilje u svim oblicima u vaš život.

Možda imate trenutno neke novčane probleme ili terate obilje od sebe jer se ne osećate dostojni i zaslužni. Zaslužujete baš kao i bilo ko drugi, stoga dopustite obilje da teče u vaš život.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Atma.hr)

[adsenseyu2]