TEŠKE OPTUŽBE UČESNIKA PAROVA: Marina kupuje pesme za 10 evra, pa ih prodaje za 1.000!?

pesme

Foto: telegraf.rs

Devedesetih sam pisao tekstove, neke sam joj prodao. Šta vam je tu neobično?! Ona to i danas radi, tvrdi Slavko Janković

Učesnik „Parova“ Slavko Janković osuo je paljbu po Marini Tucaković! Nekadašnji telohranitelj Slobodana Miloševića otkrio je da je za Marinu pisao tekstove pesama, za koje mu je plaćala 10 maraka, a zatim ih prodavala muzičkim zvezdama deset puta skuplje!

Janković je na poligrafu otkrio mnoge tajne iz perioda dok je čuvao Miloševića, a neke se tiču i estrade.

[adsenseyu5]

– Jedno vreme sam radio kao čuvar u jednom lokalu u Beogradu, gde su dolazili Marina i Futa. Često sam sedeo s njima, a pošto sam pisao i pesme, neke sam prodao Marini. Ona je u to vreme, devedesetih, kupovala pesme za 10 maraka, a prodavala ih pevačima za hiljadu! – rekao je Janković.

Neki cimeri u rijalitiju mu nisu poverovali, a on ih je ubeđivao.

– Šta vam je tu neobično?! Ona to i danas radi. Uzima od neafirmisanih tekstopisaca pesmu, plati im sto evra, a proda je za hiljadu – rekao je Slavko.

DETALJI ZLOČINA U PANČEVU: Biljana mu rekla da dete nije njegovo i da zarađuje malo para? Ubio je nožem i mirno sačekao policiju (INFO)

Pozvali smo Marinu kako bismo čuli njenu stranu priče.

– Nikada veću glupost nisam čula! Strašno! To nije istina! Ja ne poznajem tog čoveka i ne znam zašto me pominje – rekla nam je Tucakovićeva.

Inače, Slavko je na poligrafu ispričao da je nekoliko puta bio ranjavan.

ISPOVEST SRPSKOG OFICIRA: JA SAM OBORIO F-117: Država je sada lažirala izveštaj, tvrde da je neko drugi srušio “NEVIDLJIVOG” (VIDEO)

– Nisam bio pogođen tako da mi život bude u opasnosti. Tri godine sam bio na ratištu. Najveći strah sam imao kada je bilo hapšenje predsednika, kada sam bio ozbiljno ugrožen. Pored toga, bio sam ranjen tri puta – rekao je Slavko i dodao da je bio omiljeni Slobin telohranitelj:

– Bio sam njegov miljenik. Najviše me je voleo jer sam imao troje dece.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: J. Stuparušić,Kurir.rs)

[adsenseyu2]