TEŠKA ISPOVEST VERICE ŠERIFOVIĆ O KARCINOMU DOJKE: MARIJA TEŠKO PODNELA NJEN ZDRAVSTVENI PROBLEM, PEVAČICA SAZNALA ZA RAK NA OVAJ NAČIN! (FOTO)

serifovic

VERICA I MARIJA ŠERIFOVIĆ • INSTAGRAM / INSTAGRAM

Majka Marije Šerifović, Verica pre godinu dana hitnoje operisala karcinom dojke na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu. Pevačica danas sa osmehom na licu priča da je najgore prošlo. Međutim, kaže da je ova situacija njenoj ćerki jako teško pala.

– Na sreću otkriveno je sve na vreme. U tom trenutku je tumor bio mali. Danas sam dobro. Hvala doktoru Džodiću na svemu.

– Operacija je na svu sreću brzo zakazana, pa je taj najveći stres brzo prošao. Želim ženama da kažem da redovno rade preglede grudi, jer sam ja upravo tako otkrila problem – priča Verica.

Šerifovićeva je takođe otkrila kako je sve to podnela njena ćerka Marija koja joj je pružila ogromnu podršku u teškim trenucima:

pevačica

Foto: Printscreen/instagram

– Marija je bila sve vreme uz mene, trudila se da budem jaka. Moram priznati da je moja bolset njoj teže pala, nego meni.

To su mi govorili njeni prijatelji, da se predamnom pravila jaka, a da joj je zapravo sve to veoma teško palo – kaže Šerifovićeva i nastalja:

– Jeste strašno kada saznate tako nešto. mariji nije bilo svejedno. Ali, kažem vam, najvažnije je da je problem otkriven na vreme. Predahnule smo tek kada e sve prošlo…

   

(Dnevne.rs /pulsonline /Izvor: Kurir)