TAKSIRAO U AUSTRIJI, PA SE VRATIO NATRAG U SRBIJU: Popularni voditelj krpio kraj s krajem, pa otkrio KOLIKO PARA TREBA za običan BEČKI PORODIČNI ŽIVOT!

Beč

Foto: Printscreen Instagram

Zorana Radojkovića Pileta mnogi se sećaju kao veoma popularnog voditelja, ali i učesnika rijalitija “Farma”. On se iz Beča vratio u svoj rodni grad, pa iskreno ispričao koliko para treba za jedan prosečan bečki porodični život.

Nekadašnje televizijsko lice Zoran Radojković poznatiji kao Pile bio je učesnik prve sezone “Farme”. Humorista, novinar, roker potom je napustio javni posao i sa suprugom Anom i dvoje dece se preselio u Beč.

Međutim, on se nedavno vratio, a evo šta je izjavio:

“U Srbiji sam, biću ovde i baviću se medijima. Nije lako da se uklopim u ove nove mladalačke trendove, i muzičke i načina življenja. Ćerke me stalno ispravljaju, strašno se promenio život ovde”.

DANICA GRUJIČIĆ OGORČENA ZBOG MIROLJUBA PETROVIĆA: Vreme je da iskorenimo prevarante koji zarađuju na tuđoj muci

“Vrlo lako ću ostaviti taksi u Austriji, jer uvek mogu da se vratim tom poslu. Ja ovim ljudima koji žele glavom bez obzira da odu, ja uvek kažem pazite se. Stanovi su skupi, život, internet. Minimalna plata u Beču je 1.210 evra.”

Foto: printscreen/instagram

“Ali ako je stan od 700 do 1.000 evra malo veći, i ako imaš telefon i antenu, odnosno našu televiziju, moraš da se hraniš i sve to kad platiš treba ti skoro 2.000 evra za četvoročlanu porodicu za jedan običan bečki život”, rekao je otvoreno Pile.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)