TAJNE HOTELA MOSKVE: Misterija čuvene sobe 322

hotel

Foto: google street view

Sobe beogradskih hotela kriju tajne kakve niko ne može ni da pretpostavi, a samo jedan delić o onome što se desilo u njima može da zaprepasti čudnovatošću. Ipak, da nije bilo tih dešavanja, ne bi bilo ni legendi koje se prepričavaju, a za koje se ne zna zna jesu li istinite ili ne.

U sobama glamuroznijih prestoničkih hotela odsedaju uglavnom stranci, ali kada su u pitanju navike – nema razlike – svako je čudan na svoj način.

– Naš hotel ima stalne goste koji borave u istim sobama, na primer 423, 124, 323, kao i u apartmanu 322. Pomenute sobe su komforne, lepe i sa lepim pogledom i kao takve ostavljaju prijatan utisak na gosta.Samim tim, naši posetioci osećaju posebnu vezu sa tim sobama i žele da borave isključivo u njima – rekla nam je Slavica Pešić, marketing menadžer hotela Moskva.

Zaposleni u hotelu uvek se trude da ispune svaki zahtev gosta, pa su tako ostala zabeležena dva neubičajena zahteva važnih gostiju.

Evo koliku KAZNU ćete platititi ako snime da ste se NEPROPISNO PARKIRALI

Kada je sedamdesetih godina jedan od nesvrstanih državnika došao u posetu Beogradu, odseo je u našem hotelu. Sa sobom je, priča se, doveo i nekoliko kamila koje su bile smeštene u obližnji park. Svako jutro je sveže pomuženo kamilje mleko dovoženo u hotelsku kuhinju gde je kuvano, pa hlađeno.

Sve iz razloga kako bi državniku bilo servirano hladno, uz doručak, baš onako kako voli – ispričala nam je Slavica ovu zanimljivu anegdotu.Robert Meknamara, koji je bio Sekretar odbrane SAD u kabinetu predsednika Kenedija i Džonsona, jednom prilikom je odseo u Moskvi.

OŠTAR ODGOVOR NA PROVOKACIJU PRIŠTINE: Još TRI DRŽAVE razmatraju povlačenje priznanja Kosova

– Ovaj visoki zvaničnik Sjedinjenih Američkih Država, pričaju zaposleni, bio je alergičan na prirodno cveće. Pa je, tokom njegovog boravka, predsednički apartman dekorisan cvećem od čiste svile – rekla je naša sagovornica.

     

(Izvor:M.Lj.,Dnevno.rs)