TAJNA: Milan i Branka su SKRIVALI svoju romansu mesecima, a onda se desilo nešto NEPREDVIĐENO … i saznao je ČITAV GRAD

ljubav

Foto: pixabay

Neko bi rekao uobičajena slika zaljubljenog para, međutim krili su jednu tajnu… Njihova poseta Paliću u stvari bio je beg od poznatih ljudi

Uzavrele strasti znaju da nam donesu neke od najlepših trenutaka u životu, ali, igrom slučaja ti trenuci mogu biti prekinuti i celu situaciju obrnuti u totalno drugi smer.

Telegraf vam ovom prilikom donosi upravo jednu takvu priču i to u okviru serijala urbanih legendi.

Palićko jezero, sedamdesete godine prošlog veka, proleće u jeku…Milan i Branka rodom iz Subotice šetali su uz prelepo jezero, uživali u prvom “toplijem” danu te godine i držeći se za ruke pričali i razmenjivali poljupce.

[adsenseyu1]

Neko bi rekao uobičajena slika zaljubljenog para, međutim krili su jednu tajnu. Njihova poseta Paliću u stvari bio je beg iz subotičke gužve, a pre svega beg od poznatih ljudi. Bili su ljubavnici.

U tom trenutku ona je bila sveže udata, bez dece, dok je on bio slobodan. Njihova skrivena romansa do tog dana trajala je osam meseci. Uspešno su se skrivali od prijatelja, rodbine, a ona i od muža.

klupa

Foto: Pixabay.com

Upoznali su se na poslu i tako je sve počelo, a tog dana provodili su vikend na jezeru u jednom hotelu.

Ona je slagala muža da ide na poslovni put, a on, pa, on nije imao kome da se pravda.

Sve je išlo po planu, posle prijatne šetnje vratili su se u svoju sobu u hotelu i počeli strasno da se ljube. Vodili su ljubav i bili totalno u svom svetu gde osim nežnih trenutaka i strasti nije bilo ničega.

[adsenseyu1]

Odjednom se to prekinulo, jer neko im je pokucao na vrata! Istog momenta su se ukočili i nisu znali šta im je činiti.

A i da su hteli, nisu ni mogli, zaglavili su se!

Taj koji im je pokucao na vrata, bio je njihov najmanji problem, jer su pod hitno morali da smisle način kako da se “odglave”.

tuga

Foto: Pixabay.com

Vukli su se, okretali, prevrtali, ali nikako nisu mogli da reše problem. Jedino što im je preostalo bilo je da pozovu pomoć, što su i uradili.

Ubrzo su stigli dežurni lekari iz Hitne pomoći, dali ženi injekciju kako bi joj se mišići vagine opustili i problem je bio rešen.

Međutim, usledio je još veći problem, a to je da je cela Subotica čula za ovu bruku i ono što su mesecima skrivali saznalo se za svega par dana.

Ono što je trebalo da urade u tom trenutku, a što se prepričavalo po gradu jeste da samo nekom iglicom bocnu vaginu kako bi se opustila i tako se odglave.

Branka se ubrzo posle ovog skandala razvela od svog muža. Vezu sa Milanom je, kažu, nastavila.

Pozivamo vas da podelite sa nama u komentarima neku sličnu urbanu legendu.

(Telegraf.rs)