SVI U ŠOKU U DOMU ŽIVOJINOVIĆA: Lepa Brena izbacila Prijovićevu iz kuće jer je “upropastila” Filipa (FOTO)

prijovicka

Foto: instagram

Pravi skandal nastao je u domu Živojinovića pre nekoliko dana, kada je Lepa Brena isterala iz kuće devojku svog pastorka Filipa, Aleksandru Prijović.

Problem je nastao zbog toga što je Filip zapostavio svoju karijeru fudbalskog menadžera u Americi i odlučio da bude menadžer svoje devojke, sa kojom je otvorio i restoran u Beogradu, a samim tim upropastio svoju karijeru menadžera.

– Filip živi malo kod Aleksandre, malo kod Bobe i Brene. Ima 32 godine i konačno bi trebalo da se odluči da li će da se ženi i posveti porodici ili će da nađe neki ozbiljan posao i počne da radi.

[adsenseyu1]

Kod Živojinovića važi pravilo da svako mora da doprinosi kućnom budžetu. Filip je zbog Aleksandre zapostavio svoju karijeru.

Nije produžio licencu za fudbalskog menadžera, što je trebalo da učini krajem avgusta- kaže za “Puls” izvor blizak porodici upućen u čitavu situaciju.

 

Filip i Aleksandra

– Filipu zameraju što je često uz Aleksandru, a svoju karijeru je stavio po strani. Posle kraće prepirke oko toga, Brena je uzela za ruku Prijovićku i pokazala joj izlaz iz doma.

Brena je to uradila zato što ju je Prijovićeva još više izbacila iz takta kada je rekla da ona nema ništa sa tim, da Filip može da odluči svojom glavom i da nju ostave na miru.

[adsenseyu5]

Bila je prilično ljuta što je optužuju za Filipov fijasko i za to da ga ona odvlači od karijere. Svi su bili u šoku.

Filip je istrčao za devojkom dok je Boba podržao Brenin postupak, a tu su bili i Stefan i Viktor – otkrio je izvor.

(Dnevne.rs /Izvor: puls)

[adsenseyu2]