SVI SU SE ZGRAŽAVALI: Zbog LJUBAVI bila na meti OSUDE, a spas od DEPRESIJE pronašla u jednom muškarcu!

glumica

Foto: Fonet

Zbog ogromnog talenta koji je pokazala i nagrada koje je osvojila može se sa sigurnošću reći da je i jedna od zapaženijih jugoslovenskih umetnica.

Njen život, pored glume, obeležile su i velike ljubavi. Svakako najveća od njih je i njen sadašnji suprug, doktor Milorad Mešterović sa kojim je u braku tri i po decenije.

– On je meni sve, sin, brat, muž, tata, ljubavnik i prijatelj. Toliko sam sretna što smo izgurali zajedno.

 A onda je sredinom decembra prosle godine izgubio bitku s dugom i teškom bolešću.Moj suprug je preminuo. Tuga koju osećam je neopisiva – rekla je Neda u kratkom telefonskom razgovoru.

NIJE MOGLA DA PREŽALI SMRT SVOG SINA: Preminula majka Nebojše Glogovca u 74. godini

Mešterović je u svojoj lekarskoj karijeri stekao svetski ugled zbog čega je bio predsednik Svetskog udruženja stručnjaka maksilofacijalne hirurgije.Nedina i Miloradova ljubavna priča dostojna je filmskog scenarija pa se njihovog susreta legendarna filmska diva rado prisećala u intervjuima.

Često se šalila da ne pamti datum njihovog venčanja jer je sa suprugom, umesto godišnjice braka, slavila datum kada su se upoznali.Bilo je tu raznih čudesa, nismo bili sveci, ali smo danas najveći prijatelji- iskreno je jednom prilikom istakla glumica za hrvatski “Telegram”.

Pre njega bila je u braku sa dve poznate ličnosti, a zbog jednog muškarca su se mnogi zgražavali pa čak i njena majka.Neda nikada nije krila da je često imala problema i sa depresijom, ali najbolji lek za to joj je, kako kaže, uvek bio njen sadašnji partner.

– Iako sam sklona depresiji, i ona prođe. Zatvorim se u kuću, ni sa kim ne komuniciram i iščupam se, uz pomoć supruga s kojim sam 35 godina- naglašava naša poznata glumica.

   

(Dnevne.rs/Izvor:F.J.,Blic.rs)