SVI SMO UZ TEBE, MAKI: Marinko Madžgalj ULJEM OD KANABISA pobeđuje RAK pankreasa! (INFO)

glumac

Foto: HELLO

– Terapija pocela da pokazuje rezultate – rekao je za Telegraf izvor blizak glumcu

Marinko Madžgalj uspešno se oporavlja od raka pankrasa i snagom volje i pozitivne energije uspeva da pobedi opaku bolest.

[adsenseyu5]

Kako saznaje Telegraf, glumac, koji se leči u Srbiji, pored pomoći naših lekara i pored konvencionalnog načina lečenja rešio je da se protiv raka bori i uz pomoć ulja od kanabisa, koje je pomoglo mnogim ljudima širom sveta prilikom oporavka.

PrintSkrin: YouTube/Brandon Krenzler

– Marinko je bio u Nemačkoj na konsultacijama, ali je odlučio da se leči ovde jer je terapija u Srbiji počela da pokazuje veoma pozitivne rezultate, otkriva za Telegraf bliski prijatelj slavnog glumca, i dodaje: –  On apsolutno poverrenje ima u lekar sa Bežanijske kose koji ga vode, a oni su otvoreni i za svaku vrstu alternativnog lečenja.

[adsenseyu1]

Osim što je maksimalno pozitivan i beskompromisno rešen da ne postoji šansa da ne pobedi bolest, Madžgalj koristi lečenje svim raspoloživim sredstvima: hemioterapijom, kanabisom, ali nekim melemima i pravilnom ishranom – navodi naš sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti, uz napomenu da ovakva terapija pokazuje pozitivne rezultate.

Doktor, pacijent, hemoterapija, ulje od kanabisa, marihuana

Sve o lekalizaciji, odnosno upotrebi kanabisa u medicinske svrhe, možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)