SVI JE PAMTE PO ULOZI LOLE IZ “SREĆNIH LJUDI”: Danas živi u Albaniji, evo i čime se bavi tamo!

glumica

Foto: Youtube printscreen/Serbian sitcoms

Glumicu Zlatu Numanagić svi pamte po ulozi Lole u seriji “Srećni ljudi”, Seke iz “Povratka otpisanih”, kao Dunjinu majku u serije “Moj rođak sa sela” ili kao Olgu iz serije “Ljubav i mržnja”.

Zlata ima bogatu filmsku i televizijsku karijeru, a ono što je učinila pre izvesnog vremena, iznenadilo je mnoge.

Glumica je otvorila restoran i to u Albaniji. Numanagićeva u svom restoranu u gradiću Sarandi služi srpsku i mediteransku hranu, pa se na meniju mogu naći riblji specijaliteti, pljeskavice, ćevapi i punjene paprike.

Ideju za ovaj restoran Zlata je dobila kada je sa prijateljicom Oliverom bila na letovanju u Albaniji.

U restoranu, osim njih dve, radi lokalno osoblje. Komuniciraju na engleskom i “kuhinjskom albanskom”, kako Zlata duhovito kaže, a glavna kuvarica je Afrodita.

Meštani, koje glumica opisuje kao divne, srdačne i prostodušne ljude, dugo nisu znali ko su dve Srpkinje koje su se “usudile” da prve i jedine otvore restoran u njihovom “malom mestu”. A kad im je Zlata rekla da je glumica, pali su u nesvest.

– Najčešće su me viđali u radnoj uniformi, bez šminke, kako brišem terasu i stolove, idem u nabavku. Kad su na Jutjubu videli snimke iz “Otpisanih” i “Srećnih ljudi”, nisu mogli da veruju. Zagledali su me, širili slike preko celog ekrana.

A kad je krajem avgusta u nedeljnom izdanju njihovih novina izašao intervju sa mnom, onda su stvarno pali u nesvest. Mislim da onoliku fotografiju naši nisu objavljivali ni kad sam bila na naslovnim stranama – rekla je čuvena Lola za medije.

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)