SVET SE NEMILOSRDNIM KRITIKAMA OBRUŠIO NA ĐOKOVIĆA: Potez trudne Jelene oduševio je sve! (FOTO)

tenis

Foto: Printscreen/instagram

Naš narod je sklon tome da do nebesa uzdiže onog ko je najbolji, a kada ta ista osoba ima teške trenutke i momente slabosti, sve ono dobro se zaboravlja i kreću nemilosrdne kritike.

Sličan slučaj je sa najboljim srpskim teniserom Novakom Đokovićem, koji u poslednje vreme beleži slabije rezultate u odnosu na one na koje smo navikli – najbolje.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Novak obišao gradilište, a ovako će izgledati njihova vila u Srbiji (FOTO)

Veliki broj ljudi kao da je jedva dočekao da na internetu počne sa negativnim komentarima i kritikama na račun Novakove ishrane i izbora trenera, a mnogi su za njegove poraze okrivili Đokovićevu suprugu Jelenu.

[adsenseyu1]

Ipak, ona koja je pokazala da je i kada pobeđuje i kada gubi, Novak za nju prvi i jedini, i muškarac i sportista i čovek, upravo je Jelena Đoković.

Jelena je trenutno u šestom mesecu trudnoće

Dok su se korisnici interneta podsmevali, pravili viceve, kritikovali i osuđivali, Jelena je na svom instagramu kačila Novakove fotografije uz opis: “Kako volim ovog čoveka”.

tenis

Foto: printscreen/instagram

“Moja ljubav… Kakva sam ja srećnica”, stoji u opisu fotografije na Jeleninom Instagramu, kojom je pokazala da je kao i uvek najveća podrška svom suprugu, i kada gubi i kada pobeđuje.

MOMCI ODIGRALI NIKAD JAČE: Mlada uletela sa devojkama i rasturila kolo (VIDEO)

(Dnevne.rs/Izvor:Stil.Kurir.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

1 Comment on "SVET SE NEMILOSRDNIM KRITIKAMA OBRUŠIO NA ĐOKOVIĆA: Potez trudne Jelene oduševio je sve! (FOTO)"

  1. akGoth Im obliged for the blog article. Much obliged.

Comments are closed.