SVEGA MU JE DOSTA: Šako Polumenta BRUTALNO odgvorio kolegama koje su ga prozivale

pevač

Foto: Telegraf.rs

Pevač Šako Polumenta je dugo ćutao i trpeo prozivke svojih kolega, koje su se šalile na račun njegovih šokantnih snimaka, ali sada mu je, kako kaže, dosta svega, i žestoko je uzvratio svima koji su ga prozivali.

Šako više ne želi da trpi parodije svojih kolega.

– Nisam ja neka igračka, da me je neko postavio i kaže: “Šako Polumenta, ti sad pevaš, tebi je pesma hit, i tako dalje”… Nego sam se itekako borio za svoju karijeru, E, sad kada sam se izborio i kad sam tu gde treba da budem, ne može sad neko da dođe i ispljuje Šaka Polumentu i prođe nekažnjeno! – rekao je Šako za Telegraf a potom je imao šta da poruči drugim pevačima koji su se sprdali na njegov račun.

VRATA KOMBIJA VEZAO ŽICOM PA PREVOZIO DECU: Devojčica ispala iz vozila, vozač je vukao po putu (INFO)

– Ja sam kao kolega svih ovih godina, bio veran kolega, odan, i one kolege koje ne poznajem, i s kojima se ne družim, ja sam cenio njihov rad, i nikada nisam “lajao” na kolege… Sve može da se toleriše, radi šta hoćeš, imitiraj, laj ako hoćeš, pljuj, imitiraj… ali na kraju daj jedan signal da si uz mene… Au brate, pokušavaju preko mog imena, sad se svi nešto snimaju… Bjež’ u pi**u materinu svi! Dovde mi je više… Šta je bilo? Ajd’, đe ste bili, ima li neka podrška, mrš u pi**u materinu – zaključio je Polumenta.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]