SVADBA NJEGOVE BIVŠE U CENTRU PAŽNJE JAVNOSTI U SRBIJI: Evo šta Vuk Kostić kaže o Jelisaveti Orašanin

glumac

Foto: Printscreen/instagram

– Naravno da smo ona i ja okej – rekao nam je Vuk Kostić, bivši dugogodišnji dečko mlade glumice, koja će 25. juna izgovoriti sudbnosno “da” košarkašu Milošu Teodosiću.

[adsenseyu5]

Otkako je početkom marta otkriveno da se Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić tajno viđaju, domaća sapunica dobija svakog dana novi nastavak. Na jednom gradskom događaju sreli smo i njenog bivšeg dečka Vuka Kostića, s kojim ona ujedno igra i u seriji “Ubice mog oca”. Vuk, koji se dosad nije zvanično oglašavao po pitanju Jelisavetine udaje, ni preksinoć nije bio baš raspoložen da priča o svojoj bivšoj dragoj, napomenuvši da o privatnom životu ne želi da polemiše u medijima.

– Ne obraćam pažnju na to šta se piše u medijima o meni. Ne bih pominjao svoji privatni život uopšte. Nema potrebe, nije zanimljivo – rekao nam je Kostić, ali je ipak na kraju popustio, pa je za “Blic” potvrdio da je sa bivšom devojkom i dalje prijatelj.

– Naravno da smo ona i ja okej – rekao nam je Vuk Kostić.

Glumac nam je rekao i da se nedavno vratio sa Crnogorskog primorja, gde je uživao u ribolovu.

– Ovog puta sam bio stacioniran u Budvi. Tamo je bio turnir u pecanju. Učestovalo je 13-14 ekipa. To što sam upecao posle turnira, to se ne važi. Inače, vreme me nije poslužilo, bilo je baš loše, ali posle sam otišao do Bigova gde imam kumove. Tamo je bilo odlično, u Bigovu se osećam kao kod kuće. Nemam svoju, ali imam kumovske kuće – rekao nam je Kostić.

Na pitanje da li su mu se udvarale devojke dok je bio u Crnoj Gori, s obzirom na to da je sada slobodan, Kostić je pokušao da izbegne odgovor, ali je, ipak, otkrio ponešto.

– Bile su neke maškare u Budvi, baš je bilo super. Prilazile su mi devojke. Moram da priznam da volim mažoretkinje. Sve je bilo ful – opušteno je prokomentarisao morska dešavanja glumac, i dodao da mu je boravak u Budvi baš prijao, jer su ga po povratku u Beogradu sačekale mnoge poslovne obaveze.

– Malo sam se odmorio, napunio baterije. Sada će da krenu “Ubice mog oca”, ako bog da, tako da ću imati dosta posla. Serija je super, i da ne glumim u njoj i ja bih je gledao, a to mi je najbolji parametar da znam da je dobra. Serija je dobro napisana, izrežirana, snimljena. Sve pohvale za celu ekipu – kaže Kostić.

[adsenseyu4]

Ja sam veseljak

Mogli smo da primetimo da Vuk ne skida osmeh sa lica, na šta je on imao zanimljiv komentar:

– Veseljak sam ja po prirodi. Samo tako nekada delujem umereno, smireno – objasnio nam je Kostić.

Orašanin

Foto: prinscreen/instagram

(Dnevne.rs/Izvor:Filip Jovanović,Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]