SVADBA NA LETO: Evo šta roditelji Miloša Teodosića misle o snajki!

Orašanin

Foto: printscreen/instagram

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić planiraju da uskoro ozvaniče svoju vezu! Srpski košarkaš za kuma bira druga iz detinjstva, roditelji su prezadovoljni snajkom, a brak će sklopiti pre Evropskog prvenstva.

“Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin odlučili su da svoju vezu krunišu brakom na leto, pre nego što bude bilo Evropsko prvenstvo u košarci, koje se organizuje u septembru. Još razmatraju da li da prave veliku ili malu svadbu, ali svakako ne bi voleli da privuku pažnju i biće upriličeno daleko od javnosti, u Srbiji. Moguće je da će Teodosićev kum biti neko od drugara iz detinjstva, iz njegovog rodnog Valjeva” otkriva izvor blizak paru. Par nikada nije bio srećniji, oni koji ih poznaju kažu da su stvoreni jedno za drugo, a roditelji Miloša Teodosića su, kako saznajemo, upoznali buduću snajku i oduševljeni su.

 

[adsenseyu1]

“Miloševi roditelji su prezadovoljni njegovim izborom. Svi se izuzetno raduju svadbi, odmah se videlo da je snažna ljubav u pitanju”, tvrdi izvor blizak paru. Iako ta ljubav, zasada, funkcioniše na daljinu, to nije nikakva prepreka jer su jedno drugome potpuno posvećeni od samog početka.

“Jelisaveta non-stop putuje u Moskvu, a on, nažalost, nije skoro bio u Beogradu zbog košarkaških obaveza. Iako je bilo raznih priča i spekulacija, njih dvoje nisu prekidali vezu nijednog trenutka i od početka se izuzetno vole”, objašnjava izvor. Par se ovim povodom neće oglašavati u medijima, i dalje će se truditi da vezu sakriju od javnosti.

milos

Foto: Reuters

“Njih dvoje ne žele da pričaju o svadbi i tako će ostati”, kaže izvor.

Inače, Jelisaveta Orašanin i srpski košarkaški reprezentativac su u vezi nešto više od tri meseca, a par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, prilikom jedne Teodosićeve posete Beogradu. Jelisaveta i Miloš su ubrzo nakon upoznavanja uplovili u strasnu romansu. Inače, Miloš Teodosić je pre Jelisavete bio zaljubljen u Anastasiju Ražnatović, ćerku folk dive Cece Ražnatović, ali ta veza nije mogla da izdrži medijski pritisak, te je trajala svega nekoliko meseci.

Osim Anastasije, Teodosić se kratko zabavljao i sa voditeljkom Sofijom Rajović, a takođe je bio u dugoj vezi sa odbojkašicom Majom Ognjenović, koja se nedavno udala za bivšeg vaterpolistu Danila Ikodinovića.

S druge strane, Jelisaveta se dugo zabavljala sa kolegom Vukom Kostićem, a vezu su nekoliko puta raskidali i obnavljali. Osim Vuka, lepa glumica se kratko zabavljala i sa sportskim menadžerom Momirom Gajićem, kao i sa manekenom Dušanom Šušnjarom.

 

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/izvor:Blic.rs)

 

[adsenseyu2]