SUZE POSLE SEDAM GODINA BRAKA: Razvodi se Ana Mihajlovski, voditeljku brine samo jedna stvar! (FOTO)

voditeljka

Foto: Instagram/grubinana

Vest o razvodu šokirala je prijatelje i porodice Ane Mihajlovski i Mirka Grubina, sa kojim voditeljka ima dvoje dece

Voditeljka Ana Mihajlovski, koja se nedavno vratila na male ekrane u emisiji “Ja imam talenat” na televiziji Pink, posle sedam godina braka se navodno razvodi od supruga Mirka Grubina, sa kojim ima dvoje dece. 

Ana je nedavno podnela zahtev za razvod braka, a vest o razlazu sa Mirkom je šokirala njihove porodice i prijatelje, piše “Blic”.

– Kada je stigla u kafić, svi su je prepoznali. Ubrzo se smestila za jedan sto, za kojim joj se pridružio advokat. Čula sam njihov razgovor koji nimalo nije bio prijatan.

[adsenseyu4]

Ana je pričala kako se plaši šta će se desiti sa starateljstvom nad decom, a onda i ispričala kako mora da se razvede od supruga. Ubrzo se rasplakala, videlo se da joj je teško i da se ozbiljno brine za budućnost svoje dece. Nakon nekog vremena, platili su račun i napustili lokal – ispričao je izvor.u.

Foto: Instagram/@anamihajlovski

Ana je retko pričala o svom privatnom životu, a pre dve godine je za jedan srpski nedeljnik izjavila:

Tuđa privatnost me ne interesuje, pa istovremeno ni svoju ne želim da delim. Sloboda je neprocenjiva i niko nema pravo da je drugima narušava. Ako nemate privatnost, nemate ni slobodu.

[adsenseyu1]

Podsetimo, Ana iz prvog braka sa vlasnikom producentske kuće “Emotion” Goranom Stamenkovićem ima ćerku, dok iz braka sa Mirkom Grubinom ima dvoje dece, ćerku i sina.

Foto: Instagram/grubinana

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]