SUZANA MANČIĆ PRUŽA VELIKU PODRŠKU ĆERKI NAKON RAZVODA I PORUČUJE: Opet ćemo se mi udavati (FOTO)

loto

SUZANA MANČIĆ SA ĆERKOM TEODOROM KUNIĆ • INSTAGRAM / INSTAGRAM

Poželela je svojoj lepoj naslednici Teodori dobrodošlicu nazad u Srbiju, a u ljubav ne gubi veru

Suzana Mančić otkrila je šta je savetovala naslednicu Teodoru Kunić koja se od bogatog biznismena iz Amerike razvela u januaru ove godine posle godinu dana braka.

 Rekla sam joj: „Welcome to Serbia, baby.“ Ja sam bila tu za nju, da zna da ima gde da se vrati, majku koja sve razume. Drago mi je što je počela sada da radi.

Radi u marketinškoj agenciji, ustaje na vreme, zadovoljna je. Dobila je i prvu platu… Mislim da je za svako biće jako važno da radi i da ima svoj novac. Onda sebe drugačije gledaš i vrednuješ – kaže nam Suzana. Na pitanje da li to znači da je ćerki objasnila da razvod nije kraj sveta, te da ne treba gubiti veru u ljubav, odmah odgovara:

– Pa naravno, opet ćemo se mi udavati. Uvek verujem u ljubav i moja deca to znaju. Moj život to potvrđuje, to nisu prazne priče.

PROFESOR SERGEJ BUBNOVSKI: Tablete neće izlečiti pritisak! Umesto toga dovoljno je da svako jutro uradimo ovo!

Teodora i Natalija često su tema medija najpre zbog svoje specifične lepote. Suzana otkriva i da joj se druga ćerka zaljubila, te da zbog toga blista, ali i da joj je drago što je sada mnogo ženstvenija.- Ne pratim ni šta se o meni piše u medijima, ali vidim da su one primećene i drago mi je zbog toga.

Pogotovu volim što je mlađa ćerka Natalija, koja je uvek bila neki rok, pank, odjednom postala ženstvena.

Zaljubila se, pa mora da je do toga. Bitno je da je srećno zaljubljena. Kada su mi ćerke srećne, i ja sam srećna – kaže Suzana

(Dnevne.rs /Izvor:  BLIC/SCENA)