SUDBINA: Spremala je veliku svadbu, gatara joj 3 nedelje pre venčanja potpuno promenila život! (FOTO)

devojka

Foto: Instagram / leighmanso26

Zakazala je termin kod vidovnjakinje, kojoj nije spominjala ništa oko svog venčanja i skinula je verenički prsten pre sastanka

Retko ko ima priliku da doživi da kaže sudbonosno DA s nekim zbog koga su emocije proradile još u ranom detinjstvu.

Neki se i danas sete prve zaljubljenosti iz vrtića, a većini su se putevi razišli i pronašli su neke nove ljubavi.

Ovakva bi bila i priča danas 28-godišnje Lise Meri Manso da ih sudbina, ili nešto drugo, nije sasvim slučajno spojila na nekoj zabavi.

Lisa je imala 13 godina kad je prvi put ugledala Majkla, a bili su nerazdvojni sledećih 6 meseci sve dok se njegova porodica nije preselila i izgubili su svaki kontakt.

Sreli su se ponovno nakon 8 godina na nekoj zabavi, a u decembru 2010. Majkl ju je zaprosio.

Lisa je planirala veliko i luksuzno venčanje kako bi proslavila to što je ponovo našla ljubav iz detinjstva. Ali tri nedelje pre venčanja odlučila se na nešto neobično.

Zakazala je termin kod vidovnjakinje, kojoj nije spominjala ništa oko svog venčanja i skinula je verenički prsten pre sastanka. Kada je vidovnjakinja počela da joj govori o Lisinom danu venčanja, mlada se prestravila.

Rekla je Lisi da je ona predodređena za velike stvari u životu i da njeno venčanje treba da pričeka i da svakako ne bi trebalo da bude tako veliko kako ga je Lisa zamišljala i organizovala. Trebalo bi da bude intimno i s malim brojem ljudi.

Sledeće nedelje po glavi su joj se vrzmale reči vidovnjakinje i Lisa je počela da razmišlja da li je odluka o venčanju zaista ono što želi?

Iako je već dosta novca uložila u venčanje koje je bilo pred njom i koje je trebalo da se održi u luksuznom hotelu s 5 zvezdica, Lisa je zaključila da očigledno nije spremna za taj čin, čim je vidovnjakinja uspela da joj poljulja razmišljanja.

Skupila je hrabrost i priznala Majklu da nije spremna i da će odložiti odluku o venčanju.Skrhani, sledeća 4 meseca su se oboje borili za svoju vezu, ali razišli su se, a Lisa je nakon nekog vremena pronašla novu ljubav u 50-godišnjem muškarcu.

(Dnevne.rs /Izvor: vecernji.hr)