SUDBINA: Ljubav Adila I Ane traje od malih nogu, Džejovu ćerku sam upoznao sa 11 godina! (INFO)

pevač

Foto: Printscreeen/instagram

Adil Maksutović (33) ćerku Džeja Ramadanovskog, s kojom je dugo godina bio u vanbračnoj zajednici, upoznao je sa samo 11 godina.

Sudbina je spojila Adila i Anu Ramadanovski (27) 1994. godine. Tada su Maksutovićevi roditelji bili u potrazi za nekretninom i svidela im se jedna u Kotežu koja je bila u Džejovom vlasništvu.

RASKID KOJI JE IZNENADIO DOMAĆU JAVNOST: Misica koja se bori sa rakom, progovorila o raskidu sa Stefanom (FOTO)

Adilov otac i Džej su se poznavali još iz mlađih dana, a odnose su obnovili 1994, kada su Maksutovićevi kupili stan u Kotežu od Džeja i njegove supruge Nade, Anine mame.

Džej se s porodicom preselio samo 100 metara niže, tu su sagradili kuću – kaže izvor Kurir Starsa blizak folkeru. On tvrdi da su Ana i Adil odmah počeli da se druže, jer su se njihove porodice posećivale.

[adsenseyu1]

– Adil je, koliko znam, pet-šest godina stariji od Ane. Igrali su se u ulici, išli jedno drugom na rođendane, ili bi Ana s Nadom dolazila kod Adilove mame. Onda se odselila iz Koteža kad se Nada razvela od Džeja – priča sagovornik Starsa. O ponovnom susretu s Anom pričao je Adil i za Grand TV.

– Ana je živela na Dorćolu s Džejom i stvarno se dugo nismo videli. Sreo sam je 2005. na jednom veselju. Rekao sam joj: „Baš si porasla.“ Njena mama me je mnogo volela, pa nam je bila i provodadžija. Kad nas je videla, rekla mi je da joj ćerku vodim na piće. Tako je počela naša priča, iz šale, a rodila se ljubav zbog koje smo i dan-danas zajedno – kaže Maksutović.

Džej više ne gotivi zeta
NE ČUJEM SE SA ADILOM

Adil Maksutović i Ana Ramadanovski imaju sina Adrijana, ali i istoriju u policiji.

Pevač je fizički nasrnuo na Anu samo nekoliko nedelja nakon porođaja. Iako ga je Ana tužila za nasilje u porodici, tužbu je kasnije povukla i vratila mu se. Džej Ramadanovski ovo nikad nije oprostio zetu.

– Ja se ne čujem s njim. Otkako se to desilo, niti zove on mene niti zovem ja njega. Što se mene tiče, nismo u svađi – rekao je Džej.

(Dnevne.rs /Izvor: Ljiljana Stanišić, Kurir)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]