Stigao je mali mesečni horoskop za jun 2018: Brojni preokreti za Bika, oko Lava se svi otimaju, letnja romansa za Vodoliju (ASTROLOGIJA)

horoskop

pixabay

Saznajte šta vam ZVEZDE spremaju za mesec JUN, piše mogujatosama.rs.

OVAN

Od 5. do 19.juna, što je značajan deo meseca, Merkur će biti u tranzitu kroz Blizance, koji je u vašoj trećoj kući koja označava komunikacije i odnose sa drugima.

Zbog toga možete očekivati da će vam ceo mesec biti u znaku prosperiteta na ovom planu, bez obzira da li se radi o poslovnim ili ličnim kontaktima i odnosima.

Odlična komunikaciona energija će vam posebno biti dragocena ukoliko imate neke nerazjašnjene odnose sa članovima porodice, pa je jun idealan mesec da ih konačno izgladite.

Kada su vaši planovi za budućnost u pitanju, naročito oni koji se tiču finansijskih ulaganja, nemojte brzati i nemojte očekivati da se sve mora rešiti sad i odmah – dopustite Univerzumu da se pobrine za vas i ne brinite – sreća će biti na vašoj strani.

Kako je jun početak sezone letnjih godišnjih odmora, zvezde vam poručuju da bi baš u ovom mesecu mogli da otputujete negde, odmor će vam prijati.

Družite se sa prijateljima, i provodite što više vremena sa voljenom osobom. Na planu ljubavi nema nekih turbulencija – mirna luka.

Zdravlje će vas dobro služiti.

VEROVALI ILI NE: Da li znate šta kućni brojevi govore o vašoj sudbini: 2 donosi česte promene, a 7…

BIK

Za sve rođene u znaku Bika predstoji mesec u kom su mogući značajni događaji i brojni preokreti. Naime, Sunce, Merkur, Venera, Mars i Saturn će se naći u vaše prve tri kuće, što znači da je konačno došlo vreme da pretresete svoj identitet.

To znači da konačno treba da budete iskreni prema sebi – da li ste zadovoljni svojim životom, koji su vam prioriteti, da li ste zadovoljni poslom kojim se bavite, i što je najvažnije – da li dajete sve od sebe kako na poslovnom planu, tako i po pitanju porodičnih odnosa.

Ono što je dobro jeste da će svi odgovori do kojih ćete doći za vas značiti važan preokret i konačno jasno kristalisan cilj ka kojem ćete početi da težite, a rešiće vas stresa i osećaja neizvesnosti, jer ste imali utisak da tumarate po mraku.

Jun je mesec kada ćete konačno izaći iz svoje komfor-zone!

Dramatično će biti i na ljubavnom planu – sa partnerom ćete konačno definisati šta je to što želite. Slobodni Bikovi mogu da se nadaju zanimljivom poznanstvu u drugoj polovini meseca.

Što se zdravlja tiče, zvezde poručuju da je vreme da se fizički aktivirate.

BLIZANCI

Mnogi Blizanci će u ovom mesecu slaviti svoj rođendan, što će im doneti dobru energiju i dobro raspoloženje. To će osobama rođenim u ovom znaku odlično poslužiti da se malo zabave i da pobegnu od obaveza kojih je u prethodnom periodu bilo preko glave.

Pročitajte i  Horoskop po ciganskim kartama za maj 2018: Škorpija bez dlake na jeziku, veliki troškovi za Ribe, Strelac planira proširenje porodice

Zvezde Blizancima poručuju da je jun mesec u kom slobodno mogu da budu malo manje strogi prema sebi, kada je vreme da pauziraju od brojnih obaveza i projekata koje su sebi stavili na grbaču, i da moraju malo da misle i na sebe. Idealno bi bilo kada biste uspeli da otputujete.

Slobodno vreme kojeg ćete konačno imati više nego inače će vas naterati da se zamislite nad pojedinim sopstvenim postupcima, i da uvidite u čemu ste grešili u odnosu sa drugim ljudima.

Takođe, i za vas je vreme da izađete iz komfor-zone i da krenete da funkcionišete izvan standardnog kalupa. Prijaće vam i imaćete osećaj da konačno dišete punim plućima..

Jun je takođe idealno vreme da upišete neki kurs koji ste oduvek želeli i da ovladate novim veštinama.

Kada su ljubavne veze u pitanju, jun bi mogao da bude prekretnica za one koji razmišljaju o sledećem koraku, ali i za one koji su nezadovoljni u odnosu sa partnerom, što će u ovom slučaju verovatno značiti raskid.

Slobodni Blizanci ne treba da ulaze u ozbiljne veze, jun je mesec za zabavu, putovanja i izlaske.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

U junu će kod osoba rođenih u ovom znaku biti dominantan Saturn, što znači da je vreme za osamljivanje i za introspekciju – Rakovima predstoji težak zadatak da konačno utvrde šta je ono što žele od života.

Tačnije, od toga koliko budete sposobni da oslušnete sebe, svoje želje, potrebe, kao i da postanete svesni svojih mana i nedostataka – od toga zavisi i kakva će vam biti druga polovina godine.

Dakle, sada je vreme da definišete ciljeve i prioritete, kojima ćete potom težiti do kraja 2018, a ukoliko to ne učinite, onda ćete sami biti krivi što ćete kasnije morati da se suočavate sa osećanjem nezadovoljstva.

Ključan će biti period oko 23. juna, jer će tad biti prisutan uticaj Marsa, što će na vas delovati pozitivno i dati vam stvaralačku energiju i motivaciju da se konačno fokusirate na sebe, svoje ciljeve i prave stvari.

Ovaj period u mesecu obavezno rezervišite samo za sebe i ne dozvolite da vam se pažnja raspline na sto strana.

Uglavnom, jun će vam biti naklonjen i privatno i poslovno, plus vam se smeši neka romansa, samo je bitno da ne propuštate šanse, i da se ne plašite da izađete iz svog oklopa.

Zdravlje će vas dobro služiti.

LAV

Lavovi će u junu doći do zenita svoje društvene popularnosti. Očekujte da ćete biti u centru pažnje gde god da se pojavite – sva vrata će se pred vama otvarati, na poslu je moguće da dobijete ne samo pohvalu, već i povišicu, a na privatnom planu ćete bukvalno moći da se kupate u ljubavi sebi bliskih ljudi.

Nemojte previše da se uobrazite zbog ovoga, već iskoristite to kao stvaralačku energiju, jer je jun odličan mesec za sklapanje sporazuma, dogovora, finansijska ulaganja, pogotovo ako ste planirali da prodajete ili kupujete neku nekretninu.

Partner će vas u svemu podržavati, ali isto tako će i od vas očekivati da se na ljubavnom planu podjednako angažujete i da ga ne zapostavljate. Ako ste među slobodnim Lavovima, stoji vam jedno zanimljivo poznanstvo sa Bikom ili Strelcem, i to preko posla. Moguće da je u pitanju neko poslovno putovanje.

U svakom slučaju, neće vam biti dosadno – svašta će se izdešavati, i uglavnom ćete biti zaštićeni od negativnosti.

Pazite se povreda.

DEVICA

Devicama će se od juna sve do septembra Jupiter zadržati u Suncu, što će osobama rođenim u ovom znaku otvoriti brojne perspektive, ali i doneti ogromnu energiju, koju ćete morati nekako da obuzdate i da pronađete svoj balans, kako biste ostali staloženi i iskoristili je na pravi način.

Nije tajna da je Devica uprkos tome što izgleda nedodirljivo jedan od najosetljivijih znakova zodijaka, što napominjemo jer će u predstojećem periodu ta njihova osetljivost biti posebno naglašena.

Devica će u junu morati da odgovori na brojne izazove – pred nju će se postaviti ne tako mala očekivanja na poslu, mogući su problemi sa partnerom na privatnom planu, kao i zamršeni porodični odnosi, ali i finansijski problemi.

U čemu se onda ogledaju pomenute perspektive kada je ovaj znak u pitanju? U tome što će Device imati snage da to sve prevaziđu.

U junu vam takođe stoji jedno bitno poznanstvo, možda i karmičko – pa bi slobodne Device mogle da upoznaju ljubav svog života. One koje su u vezi ili braku će morati konačno da pretresu sve one stvari koje im smetaju u odnosu sa partnerom.

Po pitanju zdravlja su mogući manji problemi sa respiratornim putevima.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VAGA

Vladalac vašeg znaka Venera će ovog meseca biti u punoj snazi. 8. juna ćete biti u naponu snage sve zahvaljujući njenom retrogradnom hodu preko Sunca. Inspiracija i instikti će biti posebno naglašeni u ovom periodu.

Pomenuti retrogradni hod znači da ćete se vraćati na neke stare priče koje su se desile nekoliko meseci ranije. Najbolja preporuka je da se prilagodite događajima, a ne da pokušavate da promenite njihov tok, jer u tome sigurno nećete uspeti.

Ovo je period za dušu, a ne um. Bićete posebno osetljivi, preispitivaćete neka ključna pitanja svog života, pokušavajući da nađete smisao i pravi put. Dozvolite sebi da budete zamišljeni i introspektivni.

Mnoge stvari u vašem životu su bile nekako pod znakom pitanja, nedovršene i u magli. I to je u redu. Dobra vest je da će mnogo što šta postati jasnije u narednom periodu.

Krajem meseca kada Venera iz svog retrogradnog hoda pređe u progresivni, karijera će postati fokus vašeg interesovanja.

SVAKI SRBIN MORA DA ČUJE: Jezdić održao govor, Ivanović ostao bez teksta!

ŠKORPIJA

Bićete puni energije u mesecu junu, što će vam itekako prijati. Bićete poletni, puni želje za akcijom, zato dobro razmislite u kom smeru ćete svu tu energiju usmeriti, jer ovaj je mesec ,,dušu dao” za promene! Zato sedite i postavite sebi pitanje – Kakvu verziju sebe želim? Koja je najbolja verzija mene? Kada dođete do odgovora krenite ka njegovom ostvarenju.

Bićete optimistični po svim pitanjima, a prijatelji će vas gledati potpuno novim očima. Ovo može biti mesec dubokog prosvetljenja po nekim pitanjima. Ako čeznete za nekim konkretnim promenama, ovo je mesec kada treba da krenete u njihovo ostvarivanje. Slušajte svoje unutrašnje biće.

Napravite balans zabave i uma i bićete u savršenom skladu tokom meseca juna.

STRELAC

Sjajne vesti. Dobroćudni Jupiter će se zadržati u vašoj kući karijere sve do septembra. Isceliteljski asteroid Hiron zauzeo je vašu kuću talenata i novca. Spiritualni Neptun se smestio u 3. kuću uma. Kreće krešendo koji će svoj vrhunac imati krajem godine.

Mesec jun je pravo vreme da uklonite sve prepreke i sve ono što blokira vaš optimizam i samopouzdanje, pa ćete krenuti laki i puni energije ka fantastičnim stvarima koje vas tek čekaju. Osećajnost i strast će biti u zatišju, ali um i razum će posebno dominirati tokom juna.

Neki prijatelji će vas možda razočarati, ali to treba samo da vam bude lekcija da se uzdate isključivo u svoje snage, kojih svakako ne manjkate. Priuštite sebi odmor i neki vid relaksacije u ovom mesecu, jer će vam zaista mnogo značiti.

JARAC

U narednih 9 meseci, isceliteljski asteroid Hiron prelazi preko Sunca vašeg znaka i nakon toga se neće vraćati narednih 50 godina. Ovih 9 meseci su savršena prilika da osnažite u sebi osećaj odgovornosti i samostalnosti i učinite dobru stvar za svoje samopouzdanje.

Naučite da budite manje strogi prema sebi, pogotovo kada su veze i ljubavni odnosi sa partnerom u pitanju. Vladalac vašeg znaka Saturn prelazi preko kuće veza. Naučite sebe i postanite svesni ovoga: Vi niste odgovorni za njenu/njegovu sreću.

U junu naučite da se oslobodite straha da nekoga pustite da ode. To je vekovna priča koja je već odavno dokazala svoju korisnost. Mantra za ovaj mesec neka vam bude: Preuzimam odgovornost da sanjam svoje nedosanjane snove. U periodu od 6 do 19. juna sve ćete videti daleko jasnije.

VODOLIJA

Retrogradni Neptun će se smestiti u sred kuće Sunca vašeg znaka. Nesigurnosti se nastavljaju, ali nema potrebe da strepite. Neptun će napuniti vaše biće pozitivnom energijom, kreativnošću i strašću.

Odolite ipak iskušenju da pobegnete u svoju kulu idealizma. Biti samozadovoljan nije rešenje. Fokusirajte se umesto toga na svoj dom, porodicu, komfor. Razmazite sebe.

Što se tiče posla pazite da ne upadnete ponovo u istu rutinu. Sposobnost da razvijete veću moć strpljenja će vam se isplatiti na duge staze.

Otvoriće se mogućnosti za neku letnju romansu. Ukoliko ste u braku ili vezi uradite nešto lepo za svoju porodicu. Stvorite značajnu vezu sa svojom decom. To je ono što vam je potrebno sada.

HOROSKOP

Foto: Dnevne.rs /pixabay

RIBE

Sa početkom meseca javiće se određena tenzija između kuće vaših emocija/potreba i kuće karijere i odnosa sa drugima. Pazite gde stavljate potrebe drugih u odnosu na svoje potrebe.

Hvatajte beleške, vodite dnevnik, komunicirajte i budite pre svega iskreni prema sebi. Iznesite stvari na sto. Nebo se neće strušiti ako stvari postavite onako kako vi želite, ako vaš mikrosvet funkcioniše prema VAŠIM pravilima.

Provodite vreme sa porodicom, družite se sa prijateljima koji vas ne opterećuju sopstvenim očekivanjima. Počnite sa nekim novim hobijem koji će vam otkriti ljubav prema svom biću – joga ili prosto neka druga fizička aktivnost gde ćete postati svesni sebe i svojih mogućnosti.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: mogujatosama.rs)