STEFAN JEDE ZDRAVO: Mama Jelena Đoković otkrila kako se pravi njegovo omiljeno jelo! (RECEPT)

stefan

Foto: Instagram

Lepi dečačić od malena stiče dobre navike kada je ishrana u pitanju

Jelena i Novak Đoković vode zdrav život kojim od malena uče i sina Stefana. Lepa mama odlučila je da podeli jedan recept sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram uz objašnjenje kako ona doživljava zdravu ishranu, piše Story.

“Znam da me stalno pitate za recepte. Hoću pre svega da znate da ja nisam zvanično nutricionista (iako pohađam online kurs ishrane, ali samo za lične potrebe).

Moj izbor se svodi na ono u šta sama verujem, pa po tom principu spremam i hranu za mog mališana. On nema nikakve alergije niti drugezdravstvene probleme što mi mnogo olakšava spremanje.

Odlučila sam da pohađam kurs samo zato što volim da se pre odluke informišem, i isključivo radim stvari u koje sam uložila vreme i energiju kako bih ih naučila”, rekla je Jelena.

[adsenseyu5]

“Imam malo problem sa poverenjem. Kada mi neko kaže – Ovo je zdravo, probaj, dobro je za tebe, ja uvek, uvek, uvek prvo sama istražim, razmislim kako se uklapa u moj životni stil,navike, potrebe…i onda donesem odluku. Ovo je obrok koji Stefan obožava da jede! Preporučila bih ga svim mamama, ali ne smatram da je namenjeno samo za decu, svi mogu da ga probaju. Veoma je ukusno i bogatohranljivim sastojcima“, istakla je ona.

Recept: indijski orah, urme, jagode, banana. On takođe obožava miks manga, spiruline i koštunjavog voća. Avokado i banana su dobitna kombinacija. Velika je laž da samo obrađena hrana ima lep ukus, zaključila je Jelena.

[adsenseyu1]

(Story)