SRPSKI BOGATAŠ OŽENIO 34 GODINE MLAĐU BEOGRAĐANKU: O njihovoj svadbi na Jamajci na samoj plaži BRUJI celi region (FOTO)

bogataš

Foto: printscreen

Glamurozna svadba na Jamajci uz zalazak sunca, kao i tradicionalne igrače i svirače, biznismena Ljubiše Krstajića i mlade Beograđanke Ane Popović traje tri dana i izazvala je veliku pažnju u Srbiji.

Razlog je, sa jedne strane, činjenica da Krstajić, iako uspešan biznismen nije toilko poznat široj javnosti, a i činjenica da je uspeo da na slavlju okupi velika imena naše estrade na hiljadama kilometara udaljenoj destinaciji.

Venčanju o kojem se priča prisustvovali su Lepa Brena i Boba, sa snajom Aleksandrom Prijović i Filipom Živojinovićem, članovi porodice Karić, glumac Andrija Milošević sa devojkom, glumicom Aleksandrom Tomić, voditeljka Branka Nevistić, Ivana Mišković Karić…

OGLASILI SE INŽENJERI: Naš projekat menjan 11 puta bez naše saglasnosti, a mi smo na stubu srama!

Njegovo ime je, doduše poznato u svetu ugostiteljstva. Ljubav prema hotelijerstvu počela je u Dominikanskoj Republici, a tu je upoznao i svoju prvu suprugu sa kojom ima troje dece, dve ćerke i sina.

FOTO: PRITNSCREEN INSTAGRAM

Krenuo je iz Kosovske Đakovice, gde je rođen 1959. godine. Postao je suvlasnik lanca hotela Karizma 2000. godine, a slobodno vreme je posvetio humitarnom radu kroz fondaciju Unitas čiji je suosnivač. Profesionalno se bavio i košarkom, ali zbog brojnih obaveza i vremena koje je posvetio biznisu, sport je ostala samo njegova velika ljubav.

Da ovaj biznismen voli gala proslave pokazao je i prošle godine kada je u Dubrovnku, na ostrvu Koločep, proslavio rođendan svoje tadašnje devojke, a današnje supruge Ane Popović na kojem su zvanice bile Zdravko Čolić, ali i Lepa Brena. Pre tri godine u Dubrovniku je organizovao i svoju rođendasku proslavu. Tada su svi gosti bili u belom.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Njegova supruga Ana Popović se bavila dizajnom haljina, a zbog lepote mnogi u prvi mah pretpostavljaju da je manekenka.

TUŽNA ISPOVEST DEČAKA O ŽIVOTU U ENKLAVI NA KOSOVU: Isključuju nam struju na Božić, kad igra Nole, Srbija

Iako se o Aninom životu malo zna, osim da je na svom rođendanu prošle godine ukrstila mikrofon i sa Lepom Brenom.

View this post on Instagram

Jamaica😍👍❤️

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)