SRPSKA POSLA: Ana i Darko na papiru i dalje zajedno, a razlog je ovaj!

Darko Lazić

Foto: Printscreen/Instagram

Ana Sević i Darko Lazić 17. januara poslali su nam zvanično, zajedničko saopštenje o tome da se razvode, a konkretan razlog zbog kog se rastaju tada nisu naveli.

Međutim, iako su tada naveli da će se što pre sporazumno razvesti, od razvoda još uvek nema ništa, a razlog je po svemu sudeći novac!

Estradom se proširila vest da Lazić na jesen planira venčanje sa novom devojkom Marinom, ali to će biti teško izvodljivo pošto pevač ne može da se razvede od Ane.

‘FATALAN SUSRET’: Evo kako izgleda žena Mikija Manojlovića koja je 20 godina mlađa od njega (VIDEO) (FOTO)

– Kada su rešili da se raziđu, Ana i Darko su se dogovorili da ostanu u braku, ali da žive na različitim adresama. Navodno je Sevićeva to predložila zbog ćerke Lorene, ali i finansijske sigurnosti, a Lazić je pristao na to da budu neformalno razvedeni, a da pred zakonom i dalje budu muž i žena. Oboma im je odgovaralo da što više izglade odnose i da mogu normalno da komuniciraju i da se čuju oko deteta. Darko je nastavio da ih obilazi, da kupuje stvari i igračke za naslednicu, a i Ani daje novac za sve što joj je potrebno u kući i oko Lorene. On im čak finansira i letovanja i zimovanja, tako da su njih dve nastavile da žive u luksuzu – priča za Srpski telegraf izvor blizak bivšem paru i dodaje:

 Logično, sve bi se to promenilo kada bi se Darko ponovo oženio, pa Ana ni u ludilu sada ne bi pristala na zvanični razvod i odrekla se svega. Kada bi sudski okončala brak sa Lazićem, ona i njihova mezimica bi živele od alimentacije, što nikako nije isto kao sada, kada finansijski ima sve kao i dok su živeli zajedno – tvrdi izvor.

TRI NAJINTELIGENTNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA

Podsećanja radi, Lazićevi roditelji, kojima se Sevićeva navodno nikada nije ni sviđala, jedva su dočekali da dobiju novu snajku koja je, inače, rodom iz njihovog kraja.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Srpski telegraf.rs)