SRPSKA KAJAKAŠICA U VEZI SA HRVATSKIM SPORTISTOM: Milica je od Antuna starija 9 godina, a o njihovoj ljubavi BRUJI REGION (FOTO)

tragedija

Foto: Printscreen/8instagram

Srpska kajakašica Milica Starović i njen kolega iz Hrvatske Antun Novaković u ljubavi su godinu dana, a o svojoj vezi su tek nedavno progovorili.

Sport i ljubav ruše sve granice, tako je uvek bilo i tako bi uvek trebalo da bude, a još jedan sjajan primer toga jeste veza između jedne od najlepših srpskih sportistkinja i mladog hrvatskog sportiste.

Milica Starović i Antun Novaković su u ljubavi već godinu dana, spojila ih je ljubav prema kajaku, a onda su shvatili da to nije jedino.

– Preko kajaka smo se upoznali, naravno. U Hrvatskoj inače nije uopšte razvijen kajak, a on je u juniorskoj konkurenciji bio evropski šampion i svetski vicešampion, tako da je on isplivao ni od kuda. Upoznali smo se u Turskoj 2017. i malo-pomalo rodila se ljubav. Zbog loših uslova u Hrvatskoj, Antun sada trenira sa našom reprezentacijom – ispričala je za “Blic” Starovićeva.

HRVATI SLAVE DAN DRŽAVNOSTI: Kolinda, Tompson i “velikosrpska agresija”

Oni kače zajedničke slike na društvenim mrežama i javno ističu koliko su ponosni na svoju ljubav, ali nikako ne spadaju u one parove koji ne izbijaju sa naslovnih stranica medija.

FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

A možda bi trebalo. Jednostavno, najlepši su dokaz onoga što smo napisali na početku teksta.

Njima ne smeta ni razlika u godinama, međusobna su podrška jedno drugom u svakoj sferi i na takmičenjima se bodre.

– Bodrimo se i podržavamo međusobno. Ali da, srce baš treperi i sa posebnom energijom navijam za njega. Pritom on vesla stalno jednosed, tako da je sam, nema nikoga u čamcu da mu da podršku. A ja sam tu da mu pružim podršku.

FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Na pitanje ko ima više medalja, Milica je počela glasno da se smeje.

– Ja! Ali razlog je vrlo jednostavan. Starija sam od njega. I to mnogo! Devet godina – istakla je 31-godišnja Starovićeva. – Sigurna sam da će on tek da osvaja medalje, ali i ja ću se truditi da zadržim kontinuitet, pa ćemo videti ko će na kraju stići do većeg broja odličja – kazala je Milica.

         

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir, Kurir sport)