SPREMITE SE ZA PUN MESEC U STRELCU 9. JUNA 2017: Donosi oporavak od slomljenog srca i finansijskih neprilika (ASTROLOGIJA)

pun

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ovaj lunarni ciklus donosi ključna dešavanja vezano za mini krizu na planu odnosa sa ljudima sa kojima delimo novac , postelju.. ili oba, piše Alpha Pisces.

Svaki pun Mesec donosi sukob između dve krajnosti u našem životu. Te krajnosti mogu biti porodica- posao ili ego- emocije. Te unutrašnje tenzije donose konflikt u nama samima koji nas iscrpljuje.

HOROSKOP ZA SUTRA (7. jun 2017): Blizance muče emotivne dileme, Lav preosetljiv a Strelac nepoverljiv (ASTROLOGIJA)

Iskoristite pojačanu emotivnu snagu koju dobijamo u noći punog Meseca da prevaziđete izazove. Tada jasno vidimo negativnost koja prouzrokuje disharmoniju u našem životu.

[adsenseyu1]

Pun Mesec je uvek povezan sa prethodnim Mladim Mesecom 25.maja, ciljevi koje smo tada posavili sada mogu biti ostvareni, možemo da odahnemo. Efekti Punog Meseca traju do sledećeg Mladog Meseca 23.juna.

Junski pun mesec se sada dešava u konstelaciji Zmijonoše , Zmijonoša je popularno nazvan i 13.znakom zodijaka. „Ofejeva“ konstelacija donosi strast i slepu veru u ljude, dobro srce ali takođe i štetu i neprijatelje.

NEVIĐENI BLAM NA RTS-u: Voditeljka nije znala da je UKLJUČENA U PROGRAM, izletelo joj… (VIDEO)

Fiksna zvezda Sabik koja se tu isto nalazi donosi anksioznost, i nepotrebno trošenje energije. Zajedno sa Mesecom ova zvezda donosi tajnovitost, ljubomoru i neprilike sa rodbinom.

[adsenseyu5]

Aspekti koje pravi Pluton nam govore da ovaj lunarni ciklus lako može da nam povredi ego. Izbegavajte konflikte, kontrolu i manipulaciju. Ispoštuje svog partnera. Svađa sa partnerom može Vas odvesti u nepotrebnu avanturu.

pun

pixabay /dnevne.rs

Kvadrat sa Venerom donosi osećaj emotivne gladi i potrebe za kontaktom sa ljudima, nemojte da zbog toga spuštate standarde i provodite vreme sa nedostojnim ljudima.

Izbegavajte alkohol i drogu, jer konstelacija „Ofej“ takođe vlada i trovanjem narkoticima.

Poslednijih dana akcenat je na nedostatku ljubavi i novca, tačnije na svemu onome što nam fali ili mislimo da nam fali. To su inače u ezoterijskom smislu dve krajnosti – ono što nam treba i ono što želimo. Pun mesec je savršena noć da shvatimo koje je koje.

[adsenseyu4]

(www.dnevne.r /besnopile.rs /ludanasta /Izvor: alphapisces.org

[adsenseyu2]