SPEKTAKL U “ATELJEU 212” NOVAK I JELENA ZAJEDNO ZAPEVALI Ti si moja čokolada, ja sam tvoja čokolada!

Jelena

Foto: Printscreen

Novak Đoković je u subotu uveče stigao u Beograd i od tada izaziva pažnju gde god da se pojavi.

U nedelju je  na teniskim terenima na Dorćolu trenirao sa Jankom Tipsarevićem koji mu je bio sparing partner u toku priprema za turnir u Dubajiu..

A sinoć je u ” Ateljeu 212″  sa suprugom Jelenom uživao u pozorišnoj predstavi, nakon koje su napravili pravi spektakl.

Naime oni su na poziv prisutnih izašli na binu i zapevali čuvenu pesmu  kultne grupe Idoli “Čokolada”

– Ti si moja čokolada, ja sam tvoja čokolada, i da nisi tako mlada, ja bih te ljubio – pevao je Nole Jeleni, a ona mu je uzvratila istim stihovima.

View this post on Instagram

With our NDF team, donors and friends we celebrated giving, supporting kids and love. Novak and I were invited on stage to sing and…. we had fun! We are sharing with you our joy and love and invite you to join our community at @novakfoundation ❤️ @djokernole did well, I guess Sanremo was a majestic spring board for his music career 🥰🙈🎤🎼🎧 Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 “Brod plovi” sa našim porodicama, prijateljima i donatorima @novakfoundation . Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro dosla priprema na Sanremu 🏆 a ja….pa ja prosto nemam opravdanje 🎧🙉🤣

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

– Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 “Brod plovi” sa našim porodicama, prijateljima i donatorima Fondacije “Novak Đoković”. Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro došla priprema na Sanremu, a ja…. pa ja prosto nemam opravdanje – napisala je Jelena u opisu videa koji je potom podelila na svom Instagram profilu.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)