Sonja objavila NEOČEKIVANU poruku: Da li je ovo DIREKTAN odgovor Aci Lukasu (FOTO)

pevač

Foto: telegraf.rs

Juče je Aca Lukas iznenadio sve izjavom u kojoj je otkrio sve o svom trenutnom emotivnom životu. U ekskluzivnom intervjuu za “Blic” osvrnuo se na sve aspekte odnosa sa Sonjom.

– Sonja i ja smo se složili da nema pomirenja, a nema ni muljanja, niko nije ljut. A ko pati, a ko je srećan? Ja patim, naravno. Da li ona pati, ne znam. Sve u životu što čovek napravi izobliči se- napomenuo je Lukas.

[adsenseyu5]

Prošlo je samo nešto manje od 24 časa i njegova i dalje zakonita supruga je objavila fotografiju. Jednu od onih reklo bi se običnih sa letovanja. A poruka koja uz nju ide, na prvi pogled, obična. Međutim, možda sa sobom nosi i neku pouku- između redova?

LUKSUZNI DOM CECE RAŽNATOVIĆ: Zavirite u VILU NA DEDINJU naše ESTRADNE PEVAČICE (FOTO) (VIDEO)

“Nikad ne možeš izreći toliko mudrosti koliko možeš da prećutiš gluposti”, napisala je Sonja uz objavljenu fotografiju. Ipak, ostaje na nivou nagađanja da li je ovih htela nešto da poruči ili je to samo još jedan od citata koji joj se učinio zanimljivim.

Lukas

Foto: printscreen/instagram

U intervjuu Lukas se osvrnuo i na odnos sa Sonjom rekavši da do pomirenja sa njom neće doći, ali da su još u bračnoj zajednici. O svom privatnom životu nije više želeo da priča a ljubavni mnogougao čiji su akteri Sonja, on, Branislava, Ana Sević i Darko Lazić prokomentarisao je u svom stilu.

BEOGRAĐANKA ZA KOJOM SU SE SVI OKRETALI: Pogledajte kakvu obuću je prošetala ulicama naše prestonice! (FOTO)

– Ova saga se završava zato što sam ja Aca Lukas, a ostali su od Lukasa supruga, drug itd., i istina je ona koju ja kažem. Svim učesnicima ove španske serije želim sve najbolje, da se rastanemo u miru i da pređemo na neke druge serije i filmove. Nek je sa srećom svima, a posebno mojoj supruzi, deci, a i meni, hvala bogu- završio je Lukas.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:I.V.,Blic.rs)

[adsenseyu2]