SONJA NAMERNO IZAZIVA MUŠKARCA DA JE UDARI: Šašić o skandalu i o nepoznatim detaljima iz braka sa Vuksanovićevom

razvod

Foto: Telegraf.rs

Željko Šašić otvorio je dušu nakon skandala u kome su glavni akteri bili njegova bivša supruga Sonjai Aca Lukas. On je rekao da Sonja Vuksanović namerno izaziva svoje muževe, a zatim je otkrio malo poznate detalje o njihovom braku

– Ovo je prvi put da se priča da su se Aca i Sonja fizički obračunavali. E, ja sam upravo iz tog razloga izašao iz braka sa njom. Da mi se, ne daj Bože, to ne bi desilo, jer ona muškarce izaziva i dovodi do ludila – rekao je Željko Šašić i dodaje:

[adsenseyu5]

– Ni tada, ni sada ne bih mogao da živim pod istim krovom sa osobom kojom fizički treba da se obračunavam, čak ni da dižem ton. Nisam hteo da pravim cirkus u kući. Sto puta sam joj rekao: “Sonja, nemoj da me izazivaš.” Bukvalno godinu dana u kući nismo komunicirali, sklanjao sam se, samo da je ne bih udario.

-I stvarno je nikada fizički nisam takao, ruku na nju digao nisam – rekao je Šašič i dodaje da se pribojava da Aca ne prođe kao on kada je viđanje deteta u pitanju.

NOVI OBRT U “SRPSKOJ SAPUNICI”: Aca Lukas priznao da je TRPEO NASILJE od Sonje Vuksanović

– Ako se saoseća sa mnom i ako mu je stalo do deteta, razumeće sve moje ispade i upiranja prstom na njih. Shvatiće kako mi je bilo. Tek će Lukas da vidi kako će mu biti, ako mu je stalo do te male Viktorije. Racionalni i normalni ljudi, čak i kad se razvedu, da ostanu u civilizovanim odnosima, makar zbog te dece – istakao je on.

DANAS JE JEDNA OD NAŠIH NAJUSPEŠNIJIH VODITELJKI: U mladosti je zapostavila fakultet, ostala bez novca, a jedan čovek PROBUDIO INAT u njoj!

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Informer)

[adsenseyu4]