ŠOKANTNE OPTUŽBE SINA SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Otela mi kuću, rodbina je pod njenom kontrolom, niko me ne zove!

pevačica

Foto: Printscreen/Fejsbuk/Instagram

Kad je tata umro, odrekao sam se svega u njenu korist, a ona je to vešto iskoristila. Ovo je klasična podmetačina, ona želi da me se otarasi. Ne da mi da uđem u svoju kuću, tvrdi Marko Gvozdenović

Marko Gvozdenović nastavlja da iznosi šokantne detalje o majci Snežani Đurišić, koja ga se odrekla. U ispovesti za Kurir Marko nijednom ne oslovljava pevačicu majkom, već isključivo imenom – Snežana.

Ubeđen je da ga je ona iskoristila kako bi mu uzela nekretnine koje su mu pripale posle očeve smrti, nakon čega ga je izbacila na ulicu.

[adsenseyu5]

– Sve je bilo donekle u redu dok nisam otišao u Ameriku. Snežana me je odvezla na aerodrom i tada je sve počelo. Meni to liči na klasičnu podmetačinu, da me se otarasi. Ja to svojoj deci nikad ne bih uradio, čak ni da su najgori na svetu, da su ubice. Kad je tata umro, ja sam se odrekao svega u njenu korist, a ona je to sada vešto iskoristila. Neću više da ćutim pošto mi ne da da se vratim u svoj dom. Sad živim kod kuma, koji razume moju situaciju – kaže Marko za Kurir i dodaje da se i on javno odriče majke:

Rodbina me ne zove

– Niko od familije me nije pozvao da dođem kod njih, svi oni su pod Snežaninom kontrolom, ona im finansijski pomaže i zato su svi na njenoj strani. Kad bi mi pomogli, doveli bi svoju egzistenciju u pitanje.

ODREKLA SE SINA I IZBACILA GA IZ KUĆE: Evo kako je pevačica ODREAGOVALA na pitanje o porodičnom skandalu!

Ne plačem ja za Snežanom, nek je ona živa i zdrava sto godina, ali Snežana meni više ne treba! Mogu da je gledam na televiziji, to mi je dovoljno. Zanimaju me samo moja deca, ništa više. Ja sam ranije samo ćutao i klimao glavom, trpeo sam nepravdu. Neko (Snežana, prim. aut.) voli da gazduje i caruje i misli da tako može doveka, ali sam ja odlučio da sve ispričam. Ne može više tako, sad ja tražim ono što mi pripada. Ova situacija postaje biznis, nema više emocija. Neću da stanem i da ćutim kao pre.

Pokušao je da s majkom ugovori susret, ali ona ne odgovara na njegove pozive.

[adsenseyu1]

Bole i srce i duša

– Ne javlja se kad je zovem, ali znam da je bole i srce i duša zbog cele ove situacije. Iznervirala me je izjava za jedne novine, kao Snežanina prijateljica priča šta je ona sve trpela zbog mene. Uveren sam da je to Snežana ispričala, ali nije htela da se potpiše imenom. Boli me ku*ac da li Snežanu povređuje ovo što pričam za medije, slobodno tako napišite. Ona mi ne da da uđem u svoju kuću. Ne mogu više to da trpim, zato neću da ćutim. Ne zanima me ona uopšte. Nju da stvarno interesuje kako sam ja, ona bi me pozvala. Nije me okrenula više od pola godine, samo mi je poslala poruku za rođendan. Ma, nek se nosi u pi*ku materinu, napišite i to slobodno! – zaključuje Gvozdenović.

MORBIDNO: Devojka Zorana Marjanovića „ŽIVE SAHRANILA“ majku i muža!?

Ponuda za rijaliti

ZOVU GA U „PAROVE“!

Čim se u javnosti pojavila Markova ispovest o sukobu s majkom, počeo je da dobija ponude za učešće u rijaliti programima. Jedna od njih je i za „Parove“.

– Tačno je da su me zvali da uđem u „Parove“. Zvali su me sa svih strana, ali o tome ne bih. Novac mi svakako ne bi bio motiv ako odlučim da uđem – kaže Snežanin sin.

Ljiljana Blagojević POBUNILA se zbog penzije od 49.000 dinara: Usledio je BRUTALAN odgovor!

(Dnevne.rs/Izvor: Ivan Ercegovčević,Kurir.rs)

[adsenseyu4]