SNEŽANA SAVIĆ PROGOVORILA O ZLOSTAVLJANJU: Rekao mi je da će mi uništiti karijeru, ako ne pristanem!

glumica

Printskrin: RTS

Poznata glumica prisetila se događaja koji pokazuje da nasilnici nisu samo u Holivudu.

Jedna od najlepših glumica sa naše scene, dama koja je nekada bila žena snova sih muškaraca nedavno je otkrila da i na našoj sceni često dolazi do neprimerenih ponuda.

Snežana Savić prisetila se jedne od scena koju nikada neće zaboraviti.

Bio je jedan producent koji je pokušao, ali nije bio agresivan toliko, a desilo mi se da je drugi reditelj počeo da mi preti. Više nije među nama, bio je agresivan i tada mi je rekao “Ako budeš dobra bićeš zvezda, ako ne sahraniću ti karijeru. I nećeš ništa dobiti”, bilo je svega”,  započela je glumica svoju ispovest.

Međutim, iako je bila veoma mlada i neiskusna u takvim situacijama, Snežana je ipak našla način da odreaguje.

IZ ASTRO UGLA: Sedam reči koje opisuju vaš znak

Rekla sam mu tada neprimerene reči i pobegla sam. Bila sam drska i vrlo buntovna kao mlada, reagovala sam vrlo drsko i bezobrazno na tu vrstu poziva. Ali Bože moj svako ima pravo da iskaže neku simpatiju i da se udvara, a stvar je drugog koliko će to prihvatiti.

Srećom moja to mi se kasnije nije dešavalo jer su shvatili da nisam baš prijatna kada žele da se na taj način igraju sa mnom. Nakon tog skandala bila sam u jako velikom stresu, jer sam izašla sa akademije, a nisma imala afirmaciju.

Zamislite dođete na snimanje i jedan veliki reditelj vam to kaže, koji je najuspšeniji u tom trenutku”,  poručuje Savićeva insistirajući da ne otkrije ime reditelja.

   

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)