SMRT KOJA JE PROMENILA SLAVNOG GLUMCA: Nakon te tragedije Dragan Nikolić više NIKADA NIJE SLAVIO ROĐENDAN!

glumac

Foto:Printscreen/ jutjub

Život Draga Nikolića obeležile su, nažalost, tri smrti. Ali, jedna je posebno uticala na prepoznatljiv osmeh kojim je plenio na filmskom platnu

Godine će prolaziti, ali uspomene na velikane nikada neće izbledeti.

Kao da je juče bilo, kada se u medijima pojavila informacija da nas je legenda srpskog glumišta zauvek napustila.

[adsenseyu5]

Da nije preminuo u martu prošle godine, veliki Dragan Nikolić danas bi napunio 74 godine.

Tačno tako, na današnji dan je popularni “beogradski mangup” rođen!

Život Dragana Nikolića obeležile su, nažalost, tri smrti. Ali, jedna je posebno uticala na prepoznatljiv osmeh kojim je plenio na filmskom platnu.

Naime, na današnji dan, 20. avgusta umro je njegov stariji brat Miroslav, zbog čega Gaga nikada više nije proslavljao svoj rođendan.

Spremite se za totalno pomračenje sunca 21. avgusta: U 20:30, život ova 4 ZNAKA HOROSKOPA ĆE SE OKRENUTI NAOPAČKE!

Gubitak rođenog brata ga je potpno promenio! Srpski glumac se nakon toga prilično povukao u sebe – bio je na ivici depresije i veoma dugo je patio..

Uglavnom smo živeli po ulicama Beograda, nije bilo kompjutera, igračaka, sami smo smišljali igre. Na mene je veliki uticaj imao i moj stariji brat Miroslav, danas pokojni. Bio mi je životni učitelj i uzor u mnogim stvarima. Video bih i gde on greši, pa sam tako mogao da ispravim svoje ponašanje – ovako je govorio Dragan Nikolić o bratu Miroslavu.

Prišao je albanskom kralju prostitucije, izvadio pištolj i pucao mu u glavu! A onda izgovorio – 3 REČI NA SRPSKOM (FOTO)

Inače, pre tri godina mu je preminula i majka za koju je bio veoma vezan, a poslednji udarac u nizu bio je odlazak Bore Todorovića sa kojim je četiri decenije bio nerazdvojan.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/izvor:M.O.,Dnevno.rs)

[adsenseyu2]