SLOBODNE KAO PTICE NA GRANI: Dajana Paunović otkrila O ČEMU pričaju ona i Sonja Vuksanović!

Dajana

Foto: printscreen/instagram/Sonjavu

Bivša supruga Aleksandra Vuksanovića, Sonja izgleda da uopšte ne žali što će se posle devet godina braka razvesti od Lukasa, te tako svaki slobodan trenutak koristi da uživa u društvu prijateljica, a kako je nedavno uslikana u noćnom izlasku s drugaricama Marinom Visković i Dajanom Paunović, sve je zanimalo šta se dešavalo te večeri.

Voditeljka i bivša supruga Žike Jakšića ispričala je kako je proticalo žensko veče, kao i to da li su dve sveže razvedene dame pričale o bivšim muževima.

[adsenseyu5]

– Iskrena da budem, mi uopšte ne pričamo o bivšim muževima, to je nekako iza nas. Pričamo o budućnosti i o tome šta će biti u narednom periodu. Bavimo se decom i nekim lepim stvarima i temama, sve što je manje lepo ostavljamo iza nas. Smatram da to ne treba dirati ni čačkati, pa čak ni posvećivati vreme tome – rekla je za Blic Dajana koja se pre nekoliko meseci razvela od producenta Žike Jakšića, sa kojim je bila šest godina u braku.

https://www.instagram.com/p/BYEdfGWAy-W/

– Zbog godišnjih odmora nismo se videli neko vreme, tako da je bilo pregršt tema u tom trenutku o kojima smo imali da pričamo, naravno u tim temama nisu bili muškarci. To su bile uglavnom klasične ženske teme, kao na primer o modi. O čemu bi žene pričale nego o tome – rekla je Dajana.

Sa druge strane, Sonja Vuksanović svaki put kad izađe u noćni provod pratioce na društvenim mrežama počasti ljubavnim stihom, kao da ima želju da javnosti pokaže da uopšte ne pati za drugim propalim brakom.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. AVGUSTA DO 3. SEPTEMBRA 2017 (LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE)

– Ja sam ti takva suđena – napisala je ispod fotografije koju je okačila na instagramu, a stihovi su iz čuvene pesme Zdravka Čolića “Ti možeš sve, al jedno ne”.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:Blic.rs)

[adsenseyu2]