Slavni glumac Nebojša Glogovac NAPUŠTA SRBIJU!

glumac

Foto: Telegraf

Nakon nekolicine ljudi iz sveta filma, poput reditelja Srđana Dragojevića koji će život verovatno nastaviti u Kanadi, Ljubomira Bandovića kojem se otvorila mogućnost da ode u Švedsku, Norvešku ili Dansku, i Nebojša Glogovac po svemu sudeći uskoro će napustiti Beograd i Srbiju

Kako je rekao u Trebinju, gde je pre odlaska u Pulu, gde je dobio Zlatnu arenu za najbolju glavnu mušku ulogu, snimao svoje scene u “Nemanjićima”, planira da se vrati na svoje, u rodnu Hercegovinu.

[adsenseyu5]

– Svoj na svome, najzad. Privremeno sam u Trebinju, a nadam se da će uskoro biti i na malo duže. Planiram da se vratim i da dođem odakle sam krenuo – rekao je Nebojša okupljenim novinarima.

U teškoj saobraćajnoj nesreći povređena ĆERKA Vlade Divca (INFO)

Inče, Glogovac u “Nemanjićima” tumači lik Vukana, koji je ostao bez krune i krenuo u rat protiv svog brata Stefana Prvovenčanog.

– Vukanova uloga i istorijski značaj nisu dovoljno proučeni. On je očekivao i nadao se da će biti kralj, ali njegov otac odlučuje da vladar treba da bude više sklon diplomatiji, a ne neki siledžija, što je za njega bilo veliko razočaranje. Ljudima ćemo predočiti deo istorije koji nije baš poznat – istakao je Nebojša.

HRVATSKA JAVNOST PRED POLUFINALNI MEČ SA SRBIJOM: “Oni jedu malu decu, šanse su nam kao GLISTI NA UDICI”

Trebinje će u seriji glumiti Zetu, a jedna od lokacija je i čuveni manastir Zavala.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]